RoboCop Rogue City

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
robocop-rogue-city-2ace.jpg

RoboCop Rogue City, eski Detroit'in karanlık sokaklarında geçiyor ve seni gerçekten içine çeken bir atmosfer sunuyor. Yarı insan, yarı makine kahramanımızla birlikte suçlularla dolu bu dünyada adaleti sağlamak için yola çıkmak, oyunun başından itibaren seni sarıyor. Otomatik silahlar ve sibernetik yeteneklerinle donatılmış olarak, kendini tam anlamıyla bir RoboCop gibi hissediyorsun. Oynanış dinamikleri oldukça akıcı ve her köşe başında seni bekleyen tehlikelerle dolu. Sadece silahları kullanmakla kalmıyor, aynı zamanda suçluları sorgulamak ve kanıt toplamak gibi görevlerle de karşılaşıyorsun, bu da sana sağlam bir polis memuru olma hissi veriyor.

Hikaye de bir o kadar ilgi çekici. RoboCop 2 ve 3 arasında geçen bu macerada, şehirdeki yeni suç dalgası ve karanlık projeler üzerine derinlemesine gitmek, senin seçimlerine bağlı. Yani, her kararın önemli ve sonuçları olabilir; bu da oyuna ekstra bir tat katıyor. Detroit’in ikonik yerlerini keşfederken, tanıdık karakterlerle karşılaşmak, nostaljik bir duygu yaratıyor. Peter Weller'ın seslendirmesiyle birlikte, eski günlere geri dönüş yapıyormuşsun gibi hissediyorsun.

Keşif unsurları da oldukça tatmin edici. Açık alanları dolaşmak, kendi adalet anlayışına göre hedeflerini tamamlamak, oyunun sunduğu özgürlük hissini pekiştiriyor. Her köşe başında farklı görevler ve sürprizlerle dolu bir dünya seni bekliyor. Yani, sadece vuruş yapıp geçmek değil, detaylara da dikkat etmen gereken bir mücadele içindesin. Eğer aksiyon dolu, derin bir hikaye ve özgürlüklere dayalı bir oyun arıyorsan, RoboCop Rogue City tam sana göre. Hazır ol, suçluların korkulu rüyası olmaya!

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 38.09 GB
  • Crack: v1.7.0.0
  • Tarih: 2 Kasım 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i7-4790 or Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650, 4 GB or AMD Radeon RX 480, 4 GB Depolama: 51 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i7-10700K or AMD Ryzen 7 3800XT Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070, 8 GB or AMD Radeon RX 6800, 16 GB Depolama: 51 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
robocop-rogue-city-ss-0-e56e.jpg
robocop-rogue-city-ss-1-d084.jpg
robocop-rogue-city-ss-2-e511.jpg
robocop-rogue-city-ss-3-f8e9.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486