ROMEO IS A DEAD MAN

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
romeo-is-a-dead-man-2a71.jpg

Hey dostlar! Eğer aksiyon dolu bir maceraya atılmak istiyorsanız, ROMEO IS A DEAD MAN tam size göre! Hikaye, uzay-zamanın çöküşüyle başlıyor ve bu karmaşık evrende kaybolmuş kız arkadaşınız Juliet'i bulmaya çalışırken, bir yandan da suçluları alt etmek için FBI'ın Uzay-Zaman Polisi'nin özel ajanı olarak savaşıyorsunuz. Bu durum, her an elinizdeki kılıç ve silahlarla dövüşmeye hazırlıklı olmanızı gerektiriyor.

Başlangıçta savaşlar yoğun ve kanlı, ama ilerledikçe düşmanlarınız daha da zorlu hale geliyor. İşin en güzel yanı, düşmanlarınızı alt ettikçe, silahlarınızı güçlendirebiliyor ve yeni yetenekler kazanabiliyorsunuz. Ayrıca, 'Kanlı Yaz' adı verilen özel bir saldırıyla düşmanlarınızın kanını emip, durumu tersine çevirebiliyorsunuz. Bu mekanik, her savaşın taktiğini değiştiriyor ve oyunun dinamik yapısını eğlenceli kılıyor.

Grafikler ve atmosfer ise bence kesinlikle göz alıcı. Uzay-zamanın sınırlarında geçirdiğiniz her an, sizi daha fazla etkileyecek şekilde tasarlanmış. Hızlı tempolu dövüşler ve keşiflerle dolu bir evrende kaybolmuş hissetmek, gerçekten heyecan verici. Grasshopper Manufacture'ın bu yeni unvanıyla tanıştıysanız, gerçekten çok şey kaçırıyorsunuz demektir! Oyunun mekanikleri ve hikaye akışı, sizi sürekli olarak ekrana kilitleyecek.

Son olarak, ROMEO IS A DEAD MAN sadece bir aksiyon oyunu değil; aynı zamanda derin bir hikaye ve mücadele dolu bir deneyim sunuyor. Eğer macera ve aksiyon peşindeyseniz, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 32.97 GB
  • Crack: v1.5.000
  • Tarih: 10 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows11İşlemci: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 3 3100Bellek: 16 GB RAMGrafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 1080, AMD Radeon RX 5600 XTDirectX: Sürüm 12Depolama: 60 GB kullanılabilir alanVR Desteği: YokEk Notlar: Yok
Önerilen:Önerilen: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 11 İşlemci: Intel Core i7-10700F, AMD Ryzen 5 4500 Bellek: 16 GB RAM Grafik: NVIDIA GeForce RTX 3060Ti, AMD Radeon RX 7600DirectX: Sürüm 12 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan VR Desteği: Yok Ek Notlar: Yok

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
romeo-is-a-dead-man-ss-0-a184.jpg
romeo-is-a-dead-man-ss-1-d118.jpg
romeo-is-a-dead-man-ss-2-1b74.jpg
romeo-is-a-dead-man-ss-3-fa41.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,350