- İlgi Alanı
- Diğer
Room Craft, yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir simülasyon deneyimi sunuyor. Odanızı sıfırdan tasarlamak, duvarları çizmek ve mobilyaları yerleştirmek, bir mimar gibi hissettiriyor. Kullanıcı arayüzü oldukça sezgisel, bu sayede odanın temel yapısını oluşturmak hiç de zor değil. İster çalışma alanı, ister salon tasarlayın, seçim tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Renk ve kaplama seçenekleriyle her odanın ruhunu yansıtmak, gerçekten keyif verici bir deneyim sağlıyor.
Duvarları ve zeminleri kişiselleştirme imkanı, odanın karakterini belirlemek için harika bir detay. Minimalist bir tasarım mı yoksa sıcak bir ortam mı? Tamamen sizin zevkinize göre şekilleniyor. Ayrıca, farklı boyutlarda ve düzenlerde alanlar yaratmak, iç mimar hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Kendinizi tamamen özgür hissediyorsunuz ve bu süreçte hatasız bir odanın inşası için gerekli tüm araçlar parmaklarınızın ucunda.
Ben özellikle gelişmiş duvar düzenleme sistemini çok sevdim. Kesirli duvar ölçeklendirme ile daha gerçekçi ve detaylı alanlar oluşturmak mümkün. Sanki gerçek bir odayı tasarlıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Ayrıca, mobilyaları özgürce yerleştirmek ve istediğiniz zaman düzeni değiştirmek, her oturumda farklı bir deneyim sunuyor. Her defasında yeni bir şey denemek, gerçekten eğlenceli!
Room Craft, sadece bir tasarım oyunu değil; aynı zamanda yaratıcılığınızı besleyen bir platform. Her detayı özenle şekillendirme imkanı sunması ve kullanıcı dostu arayüzü ile hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için harika bir seçenek. Odanızı hayal ettiğiniz gibi tasarlamak için sabırsızlanıyorsanız, bu oyunu kaçırmayın!
Duvarları ve zeminleri kişiselleştirme imkanı, odanın karakterini belirlemek için harika bir detay. Minimalist bir tasarım mı yoksa sıcak bir ortam mı? Tamamen sizin zevkinize göre şekilleniyor. Ayrıca, farklı boyutlarda ve düzenlerde alanlar yaratmak, iç mimar hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Kendinizi tamamen özgür hissediyorsunuz ve bu süreçte hatasız bir odanın inşası için gerekli tüm araçlar parmaklarınızın ucunda.
Ben özellikle gelişmiş duvar düzenleme sistemini çok sevdim. Kesirli duvar ölçeklendirme ile daha gerçekçi ve detaylı alanlar oluşturmak mümkün. Sanki gerçek bir odayı tasarlıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Ayrıca, mobilyaları özgürce yerleştirmek ve istediğiniz zaman düzeni değiştirmek, her oturumda farklı bir deneyim sunuyor. Her defasında yeni bir şey denemek, gerçekten eğlenceli!
Room Craft, sadece bir tasarım oyunu değil; aynı zamanda yaratıcılığınızı besleyen bir platform. Her detayı özenle şekillendirme imkanı sunması ve kullanıcı dostu arayüzü ile hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için harika bir seçenek. Odanızı hayal ettiğiniz gibi tasarlamak için sabırsızlanıyorsanız, bu oyunu kaçırmayın!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 1.11 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 13 Temmuz 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Core i5-6500 veya eşdeğeri
- Bellek: 8000 MB RAM
- Grafik: NVidia 950 veya eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 1000 MB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Core i5-6500 veya eşdeğeri
- Bellek: 8000 MB RAM
- Graphics: NVidia 1050-Tİ
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 1000 MB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.