Rotwood

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
rotwood-4ad7.jpg

Rotwood, kaos dolu bir dünyada arkadaşlarınla birlikte savaşmak için harika bir fırsat sunuyor. Yozlaşmış canavarlarla dolu bu evrende, bir yandan donanımını yükseltme, diğer yandan da stratejik düşünme zorunluluğu seni her an tetikte tutuyor. Oyun, sadece düğmelere basmakla kalmıyor; becerilerini test etmen ve zamanlamanı mükemmel ayarlaman gereken zorlu karşılaşmalarla dolu. Savaşırken, her seferinde biraz daha zorlu hale gelen düşmanları alt etmek için yaratıcılığını kullanman gerekecek.

Atmosferi gerçekten etkileyici. Rotwood’un karanlık ve tehditkar ortamında gezinirken, kendini sürekli bir tehlikeyle yüzleşiyor gibi hissediyorsun. Arkadaşlarınla beraber en zorlu görevleri üstlendiğinde, o anın heyecanı ve adrenalini hissedebiliyorsun. Sığınaklarını savunmak ve aynı zamanda düşmanların üzerinde üstünlük sağlamak için ekip olarak nasıl çalıştığını görmek oldukça keyifli.

Bunların yanı sıra, düşman çeşitliliği ve savaş mekanikleri oyuna derinlik katıyor. Her bir canavarın saldırı şekli farklı ve bu da seni sürekli olarak yeni stratejiler denemeye itiyor. Zamanla daha güçlü hale gelmek, ekibini geliştirmek ve zorlukların üstesinden gelmek gerçekten tatmin edici bir deneyim sunuyor. Rotwood’un sunduğu bu mücadele, arkadaş grubunla geçireceğin vakti daha da eğlenceli hale getiriyor. Eğer arkadaşlarınla birlikte keyifli bir aksiyon ve macera arıyorsan, bu oyunu kesinlikle denemelisin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Erken Erişim, Macera, Online Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.83 GB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 24 Nisan 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) İşlemci: Dual Core 3.0 GHz Bellek: 6 GB RAM Ekran Kartı: 2GB VRAM / DirectX 11+ support DirectX: Sürüm 11 Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
ÖNERILEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) İşlemci: Dual Core 4.0 GHz+ Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: 4GB VRAM / DirectX 11+ support DirectX: Sürüm 11 Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
rotwood-ss-0-c083.jpg
rotwood-ss-1-21b6.jpg
rotwood-ss-2-2c8e.jpg
rotwood-ss-3-5ccd.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,366