ROUTINE

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
routine-73d3.jpg

ROUTINE ile tanıştığınızda, 80’lerin futuristik tasarımlarıyla dolu bir ay üssünde kaybolmuş gibi hissedeceksiniz. Hani o eski bilim kurgu filmlerindeki o karanlık, gizemli atmosfer var ya, işte burada onu yaşıyorsunuz. Etrafınızdaki sesler kesildiğinde, merak duygunuz bir anda korku ve hayatta kalma içgüdüsüne dönüşüyor. O sırada, düşmanın aslında kendiniz olduğunu hissetmek, oldukça etkileyici bir deneyim sunuyor. Her yeni keşif, sizi daha derin bilinmezliklere sürüklüyor, bu da adeta bir bulmacanın içine çekilmek gibi. Keşfetmeye başladığınızda, sizi bekleyen sürprizlere hazırlıklı olmalısınız!

Ay üssünde dolaşırken, terkedilmiş alışveriş merkezlerinden bozulmuş yaşam alanlarına kadar birçok farklı mekan keşfetme şansınız var. Her köşeyi dikkatle incelemek zorundasınız çünkü etrafta kilit bilgiler ve ipuçları gizlenmiş durumda. Minimal arayüzü sayesinde, her sesin ve her hareketin sizi etkilediği o yoğun atmosferde kayboluyorsunuz. Evet, karakterinizi tam anlamıyla ekranın ortasında hissediyorsunuz; sanki o an oradasınız, her adımı duyuyorsunuz.

C.A.T isimli Kozmonot Yardım Aracınızı kullanarak, önemli terminallere erişebiliyor ve çevrenizi rahatlıkla keşfedebiliyorsunuz. Ama dikkatli olun! Kaçmak, saklanmak ya da C.A.T ile kendinizi korumak zorunda kalabilirsiniz. ROUTINE, sadece bir korku oyunu değil; aynı zamanda hayatta kalma becerilerinizi test eden bir macera. Her an her şey olabilir, bu yüzden tetikte olmalısınız.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Korku, Macera
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.14 GB
  • Crack: v2.2.0.0
  • Tarih: 4 Aralık 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-8600 / Ryzen 5 3600 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 570 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşlemci: Intel Core i5-13600K / AMD Ryzen 5 7600X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060 / Radeon RX 5700

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
routine-ss-0-fe53.jpg
routine-ss-1-84a3.jpg
routine-ss-2-53f7.jpg
routine-ss-3-f0da.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486