Sacred 2 Remaster

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
sacred-2-remaster-4a01.jpg

Sacred 2 Remaster ile eski günlere dönerken gerçekten nostaljik bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Ancaria'da T-Enerjisi'nin yozlaşmış etkileri altındaki kaos ortamında, altı eşsiz kahramandan birini seçerek kendi efsanenizi yazmak için yola koyuluyorsunuz. Her kahramanın kendi özellikleri ve yetenekleri var; bu da her bir oynayışta yenilik ve heyecan sunuyor. Görevler, zindanlar ve devasa açık dünya keşifleriyle dolu bir macera sizi bekliyor.

Dövüş mekanikleri, özellikle remaster ile birlikte ciddi anlamda iyileştirilmiş. Artık daha akıcı ve dinamik bir savaş deneyimi yaşıyorsunuz. Modern arayüz ve oyun kumandası desteği sayesinde, hem eski oyuncular hem de yeni başlayanlar için oldukça erişilebilir hale gelmiş. Korkunç yaratıklarla yapılan savaştaki adrenalin, gerçekten tatmin edici. Hatta bazen denk geldiğim boss çatışmaları, tam bir heyecan patlaması yaşatıyor.

Ganimetler ve seviye sistemi de oldukça derin. Elde ettiğiniz öğeleri karakterinizi kişiselleştirmek için kullanmak, oyunculara kendi oyun tarzlarını oluşturma şansı tanıyor. Ek olarak, satın aldığınızda klasik Sacred 2 Gold sürümünü de elde ediyorsunuz; bu da nostalji sevenler için harika bir bonus!

Sonuç olarak, Sacred 2 Remaster, hem eski hayranları hem de yeni oyuncular için mükemmel bir deneyim sunuyor. Ancaria'nın kaderi sizin ellerinizde; bu muhteşem dünyayı keşfetmek için hemen atlayın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Macera
  • Platform: PC
  • Boyut: 18.36 GB
  • Crack: v21516
  • Tarih: 11 KasIM 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: AMD FX-4300 x4/ Intel Core i3-4130 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: AMD HD 7870 / Nvidia GTX 750TI DirectX: Sürüm 11 Depolama: 20 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Yes
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10, 11 İşlemci: Ryzen 3-1200 / Intel Core i3-6100 Ekran Kartı: Radeon RX 470 4GB/ Nvidia GTX 1650 4GB DirectX: Sürüm 11 Depolama: 20 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Yes

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
sacred-2-remaster-ss-0-5c3d.jpg
sacred-2-remaster-ss-1-41b1.jpg
sacred-2-remaster-ss-2-1a85.jpg
sacred-2-remaster-ss-3-9dfb.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,350