Saleblazers

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
saleblazers-b717.jpg

Saleblazers, gerçekten ilginç bir deneyim sunuyor. Bir dükkan sahibi olmak, etrafınızdaki tehlikeli yaratıklar ve savaşan gruplarla hayatta kalmaya çalışmak oldukça eğlenceli. İşin içine dinamik savaş fiziği de girince, düşmanları devirmek için kılıçlarınızı ve oklarınızı kullanmak gerçekten tatmin edici hale geliyor. Düşmanlarınızı ağır vuruşlarla alt etmek, anında bir tatmin hissi yaratıyor. Herhangi bir nesneyi silah olarak kullanabilmek ise, savaş sırasında yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak tanıyor.

Mağaza işletme kısmı ise, oyunun en eğlenceli yanlarından biri. NPC’lerin eylemlerinize dinamik olarak tepki vermesi, sizden bağımsız bir yaşam dünyası yaratıyor. Eğer çok fazla suç işlerseniz, polisi bile başınıza salıyorlar! Bu durum, oyuna gerçekçilik katıyor ve her eyleminiz için bir sonuç alıyorsunuz. Ayrıca, kendi mağazanızı inşa etmek ve yönetmek, stratejik düşünmenizi gerektiriyor; bu da oyunun içine daha fazla dalmanızı sağlıyor.

Biraz daha derinlere inince, adada keşfedilecek çok şey olduğunu fark ediyorsunuz. Balık tutmaktan, çiftçilik yapmaya, zanaat yapmaya kadar birçok aktiviteye katılabiliyorsunuz. Geniş bir el işi ile öğeleri kullanarak, kendi dükkanınızı ve kasabanızı daha da geliştirmek mümkün. Steam Deck’te de oynanabilirliği onaylanmış; yani, hareket halindeyken bile bu keyfi yaşayabilirsiniz. Eğer dükkan açmak ve hayatta kalmak için mücadele etmeyi seviyorsanız, Saleblazers gerçekten kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun, RPG, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.36 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 29 Eylül 2023
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 6. seri 2.8GHz veya AMD Ryzen 5 1000 serisi 3.2Ghz
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 950 veya AMD R9 280