Salt 2 Shores of Gold

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
salt-2-shores-of-gold-c680.jpg

Salt 2: Shores of Gold, gerçekten de keşif ve zanaatkarlığa odaklanan bir korsan oyunu arayanlar için mükemmel bir seçim. Sonsuz bir dünyada, her köşede sizi bekleyen gizemler ve maceralar var. Denize açıldığınızda, o özgürlük hissini iliklerinize kadar yaşayabiliyorsunuz. Adaları keşfederken, karşınıza çıkan mağaralar, harabeler ve korsan kampları, her seferinde yeni bir sürpriz sunuyor. Tek başınıza bu dünyayı keşfetmek, bazen birkaç saat süren balık tutma seansları ya da bir görevi tamamlamak için çıkacağınız epik yolculuklarla dolu.

Oyun, diğer korsan oyunlarından farklı olarak, oyuncuların rakipleriyle değil, kendi maceralarıyla baş başa kalmalarını sağlıyor. Bu, arkadaşlarla veya diğer oyuncularla çok fazla etkileşim olmadan, kendi hızınızda ilerleyebilme özgürlüğü sunuyor. Yani, geminizi süsleyip güçlü silahlar yaparken, bir yandan da denizin derinliklerinde kaybolmak tamamen sizde. Karakterinizi geliştirmek için harika bir beceri ağacına sahip olmanız da cabası. Herhangi bir an, en sevdiğiniz gemiyi hayal ettiğiniz gibi dekore edebilir ve denizdeki eviniz haline getirebilirsiniz.

Salt 2, tam anlamıyla oyunculara hayatta kalma ve keşif deneyimi sunuyor. Adaların sunduğu zenginlikler ve görevler arasında kaybolmak çok kolay. İsterseniz büyük bir patron avına çıkın, isterseniz de sadece bir kıyı köşesinde oltayı atıp gün batımını seyredin. Her şey, sizin ne yapmak istediğinize bağlı. Bu oyun, kendi maceranızı yaratma özgürlüğü ile dolu bir dünya sunuyor ve bu da gerçekten büyüleyici bir deneyim.

Son olarak, oyunun erken erişim döneminde olması, bazı teknik sorunlar veya içerik eksiklikleri olabileceği anlamına gelebilir. Ancak mevcut haliyle bile, Salt 2, açık dünyada kaybolmayı sevenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. Hazırsanız, yelkenlerinizi açın ve bu muhteşem dünyayı keşfetmeye başlayın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.1 GB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 20 Eylül 2022
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 or later İşlemci: 2.5 Ghz Quad Core or Similar Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GTX 660 or Later With Shader Model 5.0 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 or later İşlemci: i5 3 Ghz Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GTX 1060 or Later DirectX: Sürüm 11 Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
salt-2-shores-of-gold-ss-0-1f4f.jpg
salt-2-shores-of-gold-ss-1-0262.jpg
salt-2-shores-of-gold-ss-2-6aed.jpg
salt-2-shores-of-gold-ss-3-3c30.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,318
Kullanıcılar