Scam Line

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
scam-line-6269.jpg

Scam Line'ı oynarken, gerçekten insanları nasıl okuyabileceğinizi ve onları nasıl manipüle edebileceğinizi test ettiğinizi hissediyorsunuz. Düşünsene, 4-8 kişilik bir grup içindesiniz ve herkes ayrı odalarda. İletişim sadece eski bir cep telefonuyla sınırlı, bu da her konuşmanın bir strateji parçası olduğu anlamına geliyor. Hangi bilgileri paylaşmalısınız? Kimi yalan söyleyecek? Hangi ittifaklar kurulacak? Her an her şey değişiyor ve bu, oyunun gerilim dolu atmosferini artırıyor.

Oyun, sosyal zorluklar üzerinden ilerliyor; komşuların oda numaralarını öğrenmekten, kimin daha farklı giyindiğini tespit etmeye kadar birçok görev var. Bu görevler, sadece birer mini oyun değil, insan ilişkilerinin karmaşasını ortaya koyuyor. Her adımda, kimin dost, kimin düşman olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Ses tabanlı iletişim, gerçekten etkili bir araç. Ses tonundaki ince değişiklikler bile, birinin yalan söylediği konusunda size ipuçları verebiliyor.

Görseller sade ama atmosfer o kadar yoğun ki, kendinizi adeta bir psikolojik gerilim filminde hissediyorsunuz. Sonuçta, herkesin kazanmak için yapabileceği şeyler var; ittifaklar kurmak, yalan söylemek ya da manipüle etmek. Her biri kendi içinde bir strateji gerektiriyor. Ve en güzel yanı, tek bir doğru yol yok. Sonunda sadece biriniz kazanacak, ama nasıl kazanacağınız tamamen sizin elinizde. Scam Line, sosyal oyunları sevenler için harika bir deneyim sunuyor; aklınızı kullanarak, insanları ve durumları okuyarak kazanmanız gereken bir oyun. Eğer arkadaşlarınızla eğlenceli ama bir o kadar da gergin bir deneyim arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Korku, Online Oyunlar, Oyun, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 143.56 MB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 10 Ocak 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (dört çekirdekli) / AMD® FX-Series™ FX-4350 (dört çekirdekli)
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafikler: entegre grafik kartı
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-7600 (dört çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (dört çekirdekli)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (2 GB) / AMD® Radeon™ RX-460 (4 GB) / Intel® Arc™ A380 (6 GB)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 4 MB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
scam-line-ss-0-2329.jpg
scam-line-ss-1-4bbb.jpg
scam-line-ss-2-c459.jpg
scam-line-ss-3-588b.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.