Scarlet Deer Inn

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
scarlet-deer-inn-b8f5.jpg

Scarlet Deer Inn, bana kalırsa tam anlamıyla bir ortaçağ masalının derinliklerine dalmayı vaad eden, büyüleyici bir deneyim. Oyun, sıradan bir köy hayatının altında gizli olan karanlık sırları keşfetmemiz için bizi çağırıyor. Karakterler, elle boyanmış arka planlarla birlikte o kadar renkli ki, bu dünya içine girdiğinizde kendinizi kaybetmeniz an meselesi. Oynanış ise, gizli kısayollar ve zeka isterken bir yandan da sizi sürekli tetikte tutan dehşet verici anlarla dolu. Her köşede bir tehlike, her adımda yeni bir sırrı keşfetme fırsatı var.

Elise’in hikayesi, sıradan bir anne olarak başlıyor ama onun cesareti ve kararlılığı, karanlıkla yüzleşirken ortaya çıkıyor. Hani bazen günlük hayatın sıradanlığı içinde kaybolduğumuz anlar olur ya, işte bu oyun o anları ustaca işliyor. Elise’in karakteri, gündelik yaşamın getirdiği zorluklarla başa çıkmak zorunda kalırken, oyuncular olarak bizler de onunla birlikte bu karanlık sırları keşfetmeye dalıyoruz.

Bu oyunun atmosferi, işlenmiş geleneksel müziklerle daha da derinleşiyor. Ortaçağ melodileri, oyunun her anına ruh katıyor. Grafikler harika, her kare adeta bir sanat eseri gibi. Oyun dünyasının detaylarına girecek olursak, her şey özenle tasarlanmış ve bu da maceranın içine daha da hızlı dalmamı sağladı. Eğer sıradan bir hikaye arıyorsanız, burada bulamayacaksınız. Scarlet Deer Inn, keşfetmeye ve sürprizlerle dolu bir yolculuğa davet ediyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, Platform
  • Platform: PC
  • Boyut: 817.06 MB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 21 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows 7 (64 bit) veya daha iyisi
  • İşlemci: 2 GHz Intel i5 veya daha iyisi
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: DirectX 11 uyumlu GPU
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Oyunu çalıştırmak için 64 bitlik bir sistem gereklidir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
scarlet-deer-inn-ss-0-5602.jpg
scarlet-deer-inn-ss-1-473a.jpg
scarlet-deer-inn-ss-2-e07e.jpg
scarlet-deer-inn-ss-3-776a.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri