Shieldwall

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
shieldwall-ef01.jpg

Shieldwall, bağımsız bir yapım olarak başlangıçta biraz eksik gözükse de, pek çok potansiyele sahip. Oynarken canım sıkılmadı, ama bazı anlarda yapay zekanın tuhaf davranışları beni döngüye soktu. Şu an için yalnızca üç birimle sınırlı kalmak, strateji kurmayı zorlaştırıyor. Mesela, düşmanın üssüne gittiğimde, ne kadar plan yapsam da, yapay zeka sürekli asker basarak beni bozguna uğratabiliyor. Haritanın biraz daha genişletilip birlik sayısının artırılması gerekiyor. Çünkü 25 birlik, hem bölgeyi savunmak hem de saldırı yapabilmek için gerçekten yetersiz kalıyor.

Ama oyunun bazı hoş detayları da var. Asker bırakabilmek, yani bölgeyi korumak için stratejik yerleştirme yapabilmek oldukça güzel. Ayrıca, birlikleri geliştirip mızrak fırlatmasını sağlamak, savaş alanında avantaj kazanmak için bazı taktikler geliştirmeme olanak tanıyor. XP kasarak açılan ek özellikler de savaşın temposunu artırıyor. Yine de, biraz daha zengin içerik ve çeşitli birliklerle donatılmış haritalar, oyunu daha çekici hale getirebilir. Belki kalelere saldıran birlikler ya da tırmanabilen askerler eklenirse, gerçek bir strateji deneyimi yaşanabilir.

Multiplayer modunun eklenip eklenmeyeceği belirsiz ama gelirse, bu oyunun tadını bir kat daha artırır. Oyun henüz Erken Erişim aşamasında olduğu için, geliştirilmeye çok açık. Eğer yeterince destek alırsa, gelecekte çok daha güzel bir hale geleceğine inanıyorum. Kısacası, Shieldwall, şu an için biraz sabır gerektiren ama potansiyeli yüksek bir oyun. Denemek için bence bazı arkadaşlarla birlikte girmek harika bir fikir!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.23 GB
  • Crack: V0.9.0
  • Tarih: 23 Mar 2020
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
shieldwall-ss-0-2541.jpg
shieldwall-ss-1-0168.jpg
shieldwall-ss-2-a9aa.jpg
shieldwall-ss-3-639e.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI