- İlgi Alanı
- Diğer
Shift At Midnight, benim için tam bir sabaha kadar süren bir kâbus ve bir o kadar da eğlenceli bir deneyim oldu. Hayatta kalma mekanikleriyle dolu, karakterlerin kimliğini sorgulama ve benzersiz bir benzin istasyonu yönetimi sunan bu oyun, her vardiyanın yeni bir macera olduğu hissini veriyor. İlk başta, sıradan bir benzin istasyonu yöneticisi gibi hissediyorsun ama işin içine girince, aslında dedektiflik de yapman gerektiğini anlıyorsun. İnsan olup olmadıklarını anlamaya çalışırken, aklında sürekli bir endişe var; belki de bir müşteri, o korkunç ikizlerden biridir. Bu kaygı ve gerilim, oyunun atmosferini oldukça yoğun bir hale getiriyor.
Her vardiya rastgele oluşturulmuş ve bu, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Müşterileri sorgulamak, bilgisayardaki bilgileri kontrol etmek, davranışlarını gözlemlemek, senin için bir rutin haline geliyor. Ama işin en eğlenceli kısmı, birini yakaladığın an ve o ikizlerin, seninle işinin bitmediğini anlaman. Hemen tuzaklar kurmak, kapılara barikat koymak ve saklanmak zorundasın. Başarısız olursan, ortalık bir anda karışıyor ve hayatta kalma mücadelen başlıyor. Bu durum, birlikte oynadığında arkadaşlarınla daha eğlenceli hale geliyor.
Grafikler ve sesler, gece geç saatlerin karanlığını mükemmel yansıtıyor. Havanın gerginliği, her gürültüde kalp atışlarını hızlandırıyor. Müşterilerle olan etkileşimlerin, bazen komik bazen de korkutucu bir hal alıyor. Tam o sırada, bir arkadaşınla yakınlık sohbeti yaparak, yaşadığın anı paylaşmak harika bir deneyim! Hem kendi benzin istasyonunu yönetiyor, hem de arkadaşlarınla birlikte korku dolu anlar yaşıyorsun. Shift At Midnight, bağımsız yapımcıların yaratıcılığını gösteren ve tekrar tekrar oynamak isteyeceğin bir deneyim sunuyor. Bu oyunu kesinlikle denemelisin!
Her vardiya rastgele oluşturulmuş ve bu, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Müşterileri sorgulamak, bilgisayardaki bilgileri kontrol etmek, davranışlarını gözlemlemek, senin için bir rutin haline geliyor. Ama işin en eğlenceli kısmı, birini yakaladığın an ve o ikizlerin, seninle işinin bitmediğini anlaman. Hemen tuzaklar kurmak, kapılara barikat koymak ve saklanmak zorundasın. Başarısız olursan, ortalık bir anda karışıyor ve hayatta kalma mücadelen başlıyor. Bu durum, birlikte oynadığında arkadaşlarınla daha eğlenceli hale geliyor.
Grafikler ve sesler, gece geç saatlerin karanlığını mükemmel yansıtıyor. Havanın gerginliği, her gürültüde kalp atışlarını hızlandırıyor. Müşterilerle olan etkileşimlerin, bazen komik bazen de korkutucu bir hal alıyor. Tam o sırada, bir arkadaşınla yakınlık sohbeti yaparak, yaşadığın anı paylaşmak harika bir deneyim! Hem kendi benzin istasyonunu yönetiyor, hem de arkadaşlarınla birlikte korku dolu anlar yaşıyorsun. Shift At Midnight, bağımsız yapımcıların yaratıcılığını gösteren ve tekrar tekrar oynamak isteyeceğin bir deneyim sunuyor. Bu oyunu kesinlikle denemelisin!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 335.95 MB
- Crack: P2P
- Tarih: 22 Temmuz 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core i5-10400F veya Eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya Eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core i5-10400 / AMD Ryzen 7 5800X veya Eşdeğeri
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6GB) veya Eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.