- İlgi Alanı
- Diğer
Biliyor musun, Ships At Sea ile gerçekten su üstünde kaybolmuş hissi yaşıyorsun. O açılara açılmak, Norveç Denizi'nde rüzgarı hissetmek harika bir deneyim. Geliştiriciler Misc Games, balıkçılığı ve gemi simülasyonunu bir üst seviyeye taşımış, hem kargo hem de hizmet gemileriyle dolu bir dünya sunuyor. Hem arkadaşlarınla birlikte hem de diğer oyuncularla etkileşimde bulunmak, içerik açısından oldukça zengin bir deneyim sağlıyor. Bu oyun, balık tutmak, kargo taşımak ya da sadece deniz manzarasının tadını çıkarmak için harika bir platform sunuyor.
WaveWorks teknolojisiyle su yüzeyinin gerçekçiliği artırılmış, bu sayede okyanusun dalgaları o kadar güzel görünüyor ki, bazen ekranın başında saatler geçirip sadece onları izlemek istiyorum. Hava durumu dinamikleri de epey dikkat çekici; yağmur, sis ve fırtına gibi değişen koşullar, oyuna derinlik katıyor ve her seferinde farklı bir deneyim yaşıyorsun. Özellikle fırtınalı havalarda, geminin nasıl tepki verdiğini görmek gerçekten keyifli.
Bir diğer hoş detay ise, Lofoten'deki limanların otantik bir şekilde tasarlanmış olması. Dükkanlara girmek, ekipman almak ya da gemini bir tersanede onarmak, gerçek bir denizci olma hissini güçlendiriyor. Arkadaş grubu ile birlikte keşif yapmak ve yeni zorluklarla yüzleşmek, bu oyunun sunduğu en eğlenceli yanlardan biri. Eğer sen de denizci ruhuna sahipsen, Ships At Sea'yi mutlaka denemelisin!
WaveWorks teknolojisiyle su yüzeyinin gerçekçiliği artırılmış, bu sayede okyanusun dalgaları o kadar güzel görünüyor ki, bazen ekranın başında saatler geçirip sadece onları izlemek istiyorum. Hava durumu dinamikleri de epey dikkat çekici; yağmur, sis ve fırtına gibi değişen koşullar, oyuna derinlik katıyor ve her seferinde farklı bir deneyim yaşıyorsun. Özellikle fırtınalı havalarda, geminin nasıl tepki verdiğini görmek gerçekten keyifli.
Bir diğer hoş detay ise, Lofoten'deki limanların otantik bir şekilde tasarlanmış olması. Dükkanlara girmek, ekipman almak ya da gemini bir tersanede onarmak, gerçek bir denizci olma hissini güçlendiriyor. Arkadaş grubu ile birlikte keşif yapmak ve yeni zorluklarla yüzleşmek, bu oyunun sunduğu en eğlenceli yanlardan biri. Eğer sen de denizci ruhuna sahipsen, Ships At Sea'yi mutlaka denemelisin!
- Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Online Oyunlar, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 24.03 GB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 23 Mayıs 2024
- Dil: İngilizce
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: AMD Ryzen 3 1300X / Intel Core i5 9400 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 / Radeon RX 5500 XT 6GB VRAM DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 25 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: These system requirements can´t cover all possible system configurations so issues could occur that influence the functionality in some cases.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 11 64-bit İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 / Intel Core i7 10700 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 2060 / Radeon RX 5700 XT 8GB VRAM DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 25 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: These system requirements can´t cover all possible system configurations so issues could occur that influence the functionality in some cases.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.