Silica

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
silica-74a7.jpg

Silica'yı oynarken kendimi bir uzay savaşçısı gibi hissettim, ama aynı zamanda bir stratejist olarak düşündüm. Oyun, FPS ve strateji unsurlarını harika bir şekilde harmanlayarak, hem nişancı hem de taktiksel düşünmeyi gerektiren bir deneyim sunuyor. Piyade olarak sahaya atıldığınızda, mermilerin vızıldadığı, uzaylıların tehditkâr yaklaşımlarını hissetmek, adrenalin seviyesi yüksek anlar yaşatıyor. Ama işin en güzeli, sadece ayaklarınızla savaşmak zorunda kalmamanız; devasa araçlar ve etkileyici mekaniklerle oynama şansınız var. Mesela, devasa Hasat Makinesi'ni kontrol etmek gerçekten farklı bir keyif.

Tabii ki, bazı oyuncular uzaktan kumanda etmeyi tercih edebilir. Bu noktada Komutan rolü devreye giriyor. Yörüngeden savaş alanını izlemek, stratejik kararlar almak ve birimlerinizi doğru kurgulamak harika bir deneyim. Silis kristali tarlalarına biçerdöver yerleştirerek kaynakları toplamak ve savaşa hükmetmek için muazzam yapılar inşa etmek, strateji severler için bir zevk.

Uzaylı yaratıkları kontrol ederken de gerçekten eğlenceli anlar yaşadım. Hızlı ve çevik bir Avcı olmanın zevki bir başka. Yengeç ve Goliath gibi yaratıklarla oynarken kendimi bir yandan korkutucu bir tehdit, diğer yandan eğlenceli bir avcı gibi hissettim. Bu çeşitlilik, Silica'nın bambaşka bir seviyeye ulaştığını gösteriyor. Herkesin oyun tarzına hitap eden bir şeyler var.

Sonuç olarak, hem aksiyon hem de strateji arayanlardan biriyseniz, Silica mutlaka denemeniz gereken bir yapım. Göz alıcı atmosferi ve çeşitliliği ile saatlerce keyif alabileceğiniz bir oyun. Savaş alanında yer almak, sadece nişan almak değil, aynı zamanda düşünmek zorunda olduğunuz bir deneyim sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, FPS, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 43 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 3 Mayıs 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 / 11 64-bit İşlemci: Intel Core i5-7400 3GHz or AMD equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 570 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 24 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Hardware requirements are subject to change during Early Access.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 / 11 64-bit İşlemci: Intel Core i5-10400 or AMD equivalent Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1080 or AMD Radeon RX 5700 DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 24 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Hardware requirements are subject to change during Early Access.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
silica-ss-0-9fe0.jpg
silica-ss-1-fc1f.jpg
silica-ss-2-9c9a.jpg
silica-ss-3-d570.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,100
Kullanıcılar