Sintopia

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
sintopia-5b19.jpg

Sintopia, tam anlamıyla bir kara komedi harikası! Yeraltı dünyasında bir ceza tesisinin başına geçmek, ilk bakışta biraz garip gelebilir ama oyunun sunduğu mizah ve ironi, her şeyi harika bir şekilde dengeye getiriyor. Hell Incorporated'da orta düzey bir yönetici olarak günahkarları yeniden eğitmek, ruhları diriltmek ve bürokratik laneti optimize etmek, gerçekten keyifli bir deneyim sunuyor. Her bir görev, sizi oyunun derinliklerine çekerken, aynı zamanda da yönetim simülasyonlarının karmaşık yapısını keşfetmenizi sağlıyor.

Oyun, hem strateji hem de simülasyon unsurlarını bir araya getiriyor. Günah işleme tesisleri inşa etmek ve otomasyonları mükemmelleştirmek için sürekli düşünmek zorundasınız. Cehennem gibi “çalışanları” yönetmek ve onları motive etmek için ilahi güçlerinizi kullanmanız, oyunun eğlenceli yanlarından biri. Ama dikkatli olun; ekonominizi yönetmezseniz, yolsuzluk kapınızı çalabilir ve her şey kontrolden çıkabilir. Yani, bir yandan ruhları cezalandırırken, diğer yandan tesislerinizin verimliliğini de sağlamanız gerekiyor.

Sintopia, sadece bir yönetim simülasyonu değil, aynı zamanda ilginç bir hikaye anlatımı ve atmosfer sunuyor. Cehennemin farklı katmanları arasında dolaşırken, ne tür bir tanrı olacağınıza karar vermek, her aşamada sizi düşündürüyor. Her seçim, oyun dünyasını şekillendirdiği için, oyuncu olarak hayatta kalma ve strateji becerilerinizi sonuna kadar zorlayacak. Eğer karanlık mizahı ve derin stratejik unsurları seviyorsanız, Sintopia tam size göre bir oyun. Bu dünyayı keşfetmek ve kendi yeraltı imparatorluğunuzu kurmak için sabırsızlanacaksınız!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 9.44 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 16 Nisan 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 x64
  • İşlemci: i5 10400 (6 x 2,9 GHz) / Ryzen 5 3600 (6 x 3,6 GHz)
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: RTX 2060 SUPER (8 GB) / RX 5700 XT (8 GB)
  • İlave Notlar: 1080p @ 30fps
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11×64
  • İşlemci: i7 11700k (8×3,6GHz) / Ryzen 7 5800x (8×3,8GHz)
  • Bellek: 32 GB RAM
  • Ekran Kartı: RTX 4080 (8GB) / RX 7900 XT (16GB)
  • İlave Notlar: 1080p @ 60fps

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
sintopia-ss-0-8acb.jpg
sintopia-ss-1-dca9.jpg
sintopia-ss-2-a257.jpg
sintopia-ss-3-2ff7.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png