Sker Ritual

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
sker-ritual-cc6d.jpg

Sker Ritual, Maid of Sker'in ruhani halefinin karanlık ve yoğun atmosferini bir adım öteye taşımış. Oyuncuların, hem eski hem de yeni düşmanlarla karşılaştığı bu raunt tabanlı hayatta kalma FPS deneyimi, özellikle korku unsurlarını ve takım oyununu çok iyi harmanlıyor. Aksiyon dolu anlar, her köşede karşılaşabileceğiniz Sessizler ve onları yenmek için kullanabileceğiniz çeşitli yeteneklerle dolu. Ekip arkadaşlarınla birlikte oynamak, bu deneyimi daha da eğlenceli kılıyor, ancak tek başına girdiğinde de sıkılmayacağın bir macera sunuyor. Hatta oyuncu sayısına göre düşman yoğunluğunun değişmesi, yalnız oynamayı da daha az zor hale getiriyor.

Benzersiz doğaüstü güçlere sahip seçkinlerle karşılaşmak, her seferinde farklı bir strateji belirlemeyi gerektiriyor. Bu da her oyunun farklı bir deneyim sunmasını sağlıyor. Mucizeler sayesinde silahlarını ve yeteneklerini geliştirmek, sıkıştığın anlarda hayatta kalmanı sağlıyor. Bu güçlerin rastgele seçilmesi, her seferinde yeni bir taktik denemek zorunda kalmanı sağlıyor ve bu da oyunun dinamiğini artırıyor. Ayrıca, her Mucize'nin Kelt Tanrılarıyla bağlantılı olması, oyunun lore'una ekstra bir derinlik katıyor.

Maskeleri toplamak ve bunları kullanarak takım arkadaşlarına sataşmak oldukça eğlenceli. Gotik kurgu ve bilim kurgu ögeleri, zombi temalı korku unsurlarıyla birleşince, Sker Adası'nda geçirdiğin her an gerçekten etkileyici hale geliyor. Oyun içindeki diyaloglar ve seslendirmeler, dostlarınla olan etkileşimleri daha da eğlenceli kılıyor. Hatta bazen korku dolu anların ortasında bile gülmekten kendimi alamadığım anlar oldu. Kısacası, Sker Ritual, korku ve aksiyonu sevenler için kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor. Eğer karanlık ve sürükleyici bir oyun arıyorsan, bu adaya bir yolculuk yapmayı kesinlikle düşünmelisin.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, FPS, Korku, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.53 GB
  • Crack: v20260202
  • Tarih: 6 Ekim 2022
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 (64-bit required) İşlemci: Intel® Core™ i5-4460 or AMD FX™-6300 or better Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM DirectX: Sürüm 11 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel i5-10500 / AMD Ryzen 5 2600 or greater Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290 equivalent or greater DirectX: Sürüm 11 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
sker-ritual-ss-0-24b9.jpg
sker-ritual-ss-1-09f3.jpg
sker-ritual-ss-2-c70f.jpg
sker-ritual-ss-3-1baf.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486