- İlgi Alanı
- Diğer
Sniper Elite 5, beni tamamen içine çeken bir deneyim sundu. 1944 Fransası'nda, Karl Fairburne olarak gizli bir görevdeyken hissettiğim gerginliği kelimelerle anlatamam. Haritalar o kadar detaylı ki, her köşede keşfedilecek yeni bir şey var. Gizli geçiş noktaları ve farklı sızma stratejileri sayesinde, görevleri tamamlamak için birden fazla yol denemek gerçekten harika. Düşmanlarımın tam arkasında gizlenirken, o anı yakalamak için yaşadığım adrenalin, beni sürekli oyunun başında tutuyor.
Silah fiziği de gerçekten etkileyici. Her atışta rüzgarın, yerçekiminin ve kalp atış hızının etkilerini hissetmek, nişan almayı daha da zorlu hale getiriyor. Özellikle bir nişancı olarak, bu mekaniklerin doğruluğunu ve gerçekçiliğini takdir ettim. Yüksek bir noktadan düşmanları avlamak, güzel bir manzaranın tadını çıkarırken, aynı zamanda onları alt etmek çok keyifli. Ayrıca, oyundaki iş birliği mekanikleri, arkadaşlarınla birlikte oynamayı daha da eğlenceli kılıyor. Hedefleri birlikte düşürmek, strateji geliştirirken geçirdiğimiz vakti unutulmaz kılıyor.
Hikaye de oldukça sürükleyici, Kraken Operasyonu'nun gizemini çözmeye çalışırken, Fransız Direnişi ile olan etkileşimlerim beni daha fazla sarmaladı. Görevler arasında geçiş yaparken, her biri kendine özgü bir atmosfer sunuyor. Bu da beni sürekli yeni şeyler denemeye ve her köşeyi keşfetmeye itiyor. Geliştirilen geçiş sistemi, oyunun akışına büyük bir katkı sağlıyor ve gerçekten içinde kaybolmak için mükemmel bir zemin oluşturuyor. Eğer nişancı oyunlarına ilginiz varsa, Sniper Elite 5 mutlaka göz atmanız gereken bir yapım.
Silah fiziği de gerçekten etkileyici. Her atışta rüzgarın, yerçekiminin ve kalp atış hızının etkilerini hissetmek, nişan almayı daha da zorlu hale getiriyor. Özellikle bir nişancı olarak, bu mekaniklerin doğruluğunu ve gerçekçiliğini takdir ettim. Yüksek bir noktadan düşmanları avlamak, güzel bir manzaranın tadını çıkarırken, aynı zamanda onları alt etmek çok keyifli. Ayrıca, oyundaki iş birliği mekanikleri, arkadaşlarınla birlikte oynamayı daha da eğlenceli kılıyor. Hedefleri birlikte düşürmek, strateji geliştirirken geçirdiğimiz vakti unutulmaz kılıyor.
Hikaye de oldukça sürükleyici, Kraken Operasyonu'nun gizemini çözmeye çalışırken, Fransız Direnişi ile olan etkileşimlerim beni daha fazla sarmaladı. Görevler arasında geçiş yaparken, her biri kendine özgü bir atmosfer sunuyor. Bu da beni sürekli yeni şeyler denemeye ve her köşeyi keşfetmeye itiyor. Geliştirilen geçiş sistemi, oyunun akışına büyük bir katkı sağlıyor ve gerçekten içinde kaybolmak için mükemmel bir zemin oluşturuyor. Eğer nişancı oyunlarına ilginiz varsa, Sniper Elite 5 mutlaka göz atmanız gereken bir yapım.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, FPS, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 83.99 GB
- Crack: Hypervisor
- Tarih: 25 Mayıs 2022
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel CPU Core i3-8100 veya eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: 4 GB VRAM'li DirectX12 özellikli GPU
- Depolama: 85 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel CPU Core i5-8400 veya eşdeğeri
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: 6 GB VRAM'li DirectX12 özellikli GPU
- Depolama: 85 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.