Solar Expanse Space Exploration Manager

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
solar-expanse-space-exploration-manager-4ee2.jpg

Solar Expanse Space Exploration Manager, uzay keşfi ve strateji tutkunları için gerçekten özel bir deneyim sunuyor. Yüzyılın başlarındaki bir uzay araştırma şirketinin lideri olarak, gezegenlere, aylara ve asteroitlere ulaşmanın heyecanını kesinlikle hissediyorsun. Açık dünya yapısı ve her nesnenin sürekli hareket halinde olması, sana sürekli bir planlama ve strateji geliştirme zorunluluğu getiriyor. Bu, oyunun zorluğunu artırıyor ama aynı zamanda seni daha da içine çekiyor.

Uçuş programlarını optimize etmek ve yerçekiminden yararlanmak, aklını kullanman gereken anlar. Oyun, gerçekten detaylı bir mekanik yapıya sahip ve asteroit kuşaklarındaki değerli metalleri bulmak için yapman gereken keşifler, seni sürekli olarak farklı stratejiler denemeye yönlendiriyor. Teleskoplar ve sondalarla sistemi daha iyi tanımak, sonraki uçuşlar için plan yaparken oldukça önemli. Her keşif, seni oyunda bir adım daha ileriye taşıyor.

Bir yandan, su asteroitlerini Mars’tan bırakmak veya Io ve Titan’daki kaynakları kazmak, sana araştırma ve geliştirme fırsatları sunuyor. Diğer taraftan, akaryakıt istasyonları, fırlatma alanları ve koloniler inşa etmek, şirketini büyütmek için gereken karı elde etmeni sağlıyor. Sonuçta, stratejini doğru kurduğunda, daha büyük ölçekli projelere geçebilmek için sağlam bir temel oluşturuyorsun.

Ve tabii ki, nihai hedefin yıldızlararası bir gemi inşa etmek! Gerçek ve oluşturulmuş sistemlere girebilmek, oyunu daha da çekici hale getiriyor. Benim gibi uzay meraklıları için harika bir seçim, kesinlikle denemeni öneririm!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.23 GB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 9 Nisan 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 / 11
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1400 / Intel Core i5-7400
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan