Solargene

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
solargene-2d35.jpg

Solargene'e ilk adım attığımda, hemen beni etkileyen şey devasa gezegen manzaraları oldu. Merak etme, sadece görsellik değil, her gezegenin kendine has mineral yatakları ve yaşam koşulları var. Özellikle Mars'taki kırmızı toprak ve Europa'nın buzlu yüzeyi arasında geçiş yapmak, beni sürekli keşfe yöneltti. Her gezegenin günde birkaç saatlik döngüsü bile, gerçekçi atmosferin bir parçası olarak harika bir detay. Radyasyon ve diğer çevresel faktörlerin kolonimi nasıl etkilediğini görmek, strateji oluştururken beni ciddi anlamda düşündürdü.

İnşaat mekanikleri ise gerçekten geniş bir yelpazeye sahip. Kendi kolonimi kurarken, ufak binalardan başlayıp dev şehirler inşa edebildiğim için kendimi bir mimar gibi hissettim. Her şeyden önce, bu inşaat sisteminin hem basit hem de derin olması, yaratıcılığıma çok fazla alan tanıdı. Mobilya ve ekipman çeşitliliği o kadar fazla ki, kolonimi kişiselleştirirken yaratıcılığımı sonuna kadar kullanma fırsatım oldu. Dışarıdaki manzaraya bakarken, içeriği de aynı şekilde tasarlamak oldukça keyifliydi.

Gelişmiş enerji sistemi, oyunun diğer bir dikkat çekici noktası. Güneş panellerinin gündüz enerji üretmesi ve akülerin enerji dalgalanmalarını dengelemesi, stratejik düşünmeyi gerektiriyor. Enerji tasarrufu için her detayı düşünmek zorundasın. Karakterlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve oksijen döngüsünü sağlamak için sürekli bir döngü içinde olmak, gerçek bir yaşam simülasyonu hissi veriyor. Tedarik zinciri ve ticaret mekanikleri de oyunun derinlik kazanmasını sağlıyor. Koloniler arası ticaret yaparken, her bir ülkenin kendine has özelliklerini göz önünde bulundurmak, benim gibi strateji tutkunları için oldukça eğlenceli bir meydan okuma.

Sonuç olarak, Solargene beni gerçekten içine çekti. Hem görsel hem de mekanik derinliği ile bir simülasyon oyunu arayanlar için harika bir deneyim sunuyor. Eğer strateji ve simülasyon karışımına ilgi duyuyorsan, bu oyunu kesinlikle denemelisin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Erken Erişim, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.53 GB
  • Crack: v1.0.61
  • Tarih: 31 Ocak 2022
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: AMD Phenom(tm) II X4 945 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: AMD Vega 8 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 13 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1050Ti DirectX: Sürüm 11 Depolama: 31 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
solargene-ss-0-790f.jpg
solargene-ss-1-a9dd.jpg
solargene-ss-2-bd65.jpg
solargene-ss-3-b906.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486