- İlgi Alanı
- Diğer
Solasta II, hem eski dostlarına hem de yeni maceraperestlere hitap eden bir deneyim sunuyor. Uzak kıta Neokos’a doğru yola çıkan dört maceracıyı yönlendirmek, oyun sırasında gerçekten stratejik düşünmeyi zorunlu kılıyor. Kadim Shadwyn’in tehdidi karşısında, yaptığınız her seçim, ekibinizin kaderini belirliyor ve bu da oyuna gerçekten derin bir katman ekliyor. Oynanış, masaüstü RPG deneyiminden ilham alıyor ve bunun tadını çıkarırken, büyülerinizi hazırlayıp düşmanlarınıza sinsi bir saldırı gerçekleştirmek gerçekten de tatmin edici. Her karşılaşma, dikkatli planlama ve biraz da şans gerektiriyor, bu da oyunun stratejik derinliğini oldukça eğlenceli kılıyor.
Neokos’un geniş açık dünyası, keşfetmeye değer birçok sır barındırıyor. Haritayı dilediğiniz gibi dolaşmak, yeni bölgeler keşfetmek ve farklı görevlerle karşılaşmak, oyunun atmosferini oldukça zenginleştiriyor. Tanıdık mekaniklerle gelen bu yeni eser, büyülü bir dünya sunarken aynı zamanda açık dünya unsurlarıyla oyunculara geniş bir özgürlük sunuyor. Haritanın her köşesinde gizli kalmış hazine ve tehlikeler bulunmakta, bu da her keşif sırasında yeni bir heyecan yaratıyor.
Solasta II’nin en güzel yanlarından biri de, her seçimde ne kadar çok yolun açıldığını görmek. İster eski dostlarınızla tanıdık yolları seçin, ister tamamen yeni ve keşfedilmemiş patikalar üzerinde yürüyün, her yolculuk farklı bir deneyim sunuyor. Seçimlerinizi yaparken dikkatli olmalısınız, çünkü her adımınız oyun dünyasında yankı buluyor. Bu dinamik yapı, macera duygusunu artırarak her anı daha da keyifli hale getiriyor. Eğer taktiksel RPG'leri seviyorsanız, Solasta II kesinlikle denemeye değer bir oyun. Haydi, zarlarınızı atın ve kaderinizle yüzleşin!
Neokos’un geniş açık dünyası, keşfetmeye değer birçok sır barındırıyor. Haritayı dilediğiniz gibi dolaşmak, yeni bölgeler keşfetmek ve farklı görevlerle karşılaşmak, oyunun atmosferini oldukça zenginleştiriyor. Tanıdık mekaniklerle gelen bu yeni eser, büyülü bir dünya sunarken aynı zamanda açık dünya unsurlarıyla oyunculara geniş bir özgürlük sunuyor. Haritanın her köşesinde gizli kalmış hazine ve tehlikeler bulunmakta, bu da her keşif sırasında yeni bir heyecan yaratıyor.
Solasta II’nin en güzel yanlarından biri de, her seçimde ne kadar çok yolun açıldığını görmek. İster eski dostlarınızla tanıdık yolları seçin, ister tamamen yeni ve keşfedilmemiş patikalar üzerinde yürüyün, her yolculuk farklı bir deneyim sunuyor. Seçimlerinizi yaparken dikkatli olmalısınız, çünkü her adımınız oyun dünyasında yankı buluyor. Bu dinamik yapı, macera duygusunu artırarak her anı daha da keyifli hale getiriyor. Eğer taktiksel RPG'leri seviyorsanız, Solasta II kesinlikle denemeye değer bir oyun. Haydi, zarlarınızı atın ve kaderinizle yüzleşin!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Macera, Oyun, RPG, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 31.78 GB
- Crack: v0.3.8.103191
- Tarih: 12 Mart 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 2600X
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB / AMD Radeon 5700 8 GB
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: Intel Core i7-13700K / AMD Ryzen 9 7900X
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce 2070 10 GB / AMD Radeon 5700 16 GB
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.