Something to Drink

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
something-to-drink-9dd8.jpg

Biliyor musun, ben de bu "Something to Drink" oyununu oynarken kendimi bir barmen gibi hissettim. Pixel art tarzında tasarlanmış, 2D bir barmen simülatörü var karşımızda. İlk başta sıradan bir iş gibi gözükse de, susamış müşterilerle başa çıkmak pek de öyle kolay değil. Hani barın arkasına geçip siparişleri almak çok basit görünse de, her müşteri farklı bir karakter ve bazen de kafalarına göre takılıyorlar. İşte o anlar, gerçekten komik ve stresli bir hâl alıyor.

Başlangıçta sadece bira ve shot servis ediyorsun ama daha sonra o karmaşık ve süslü kokteylleri yapmaya başladıkça, kendini bir simyacı gibi hissetmeye başlıyorsun. Bir dakika içinde votkaya elma suyu döküp müşterilerin gözündeki hayranlığı görmek gerçekten tatmin edici. O an, "Evet! Bu benim işim!" dedirtiyor insana. Ama unutmadan, bazen beklenmedik olaylarla da karşılaşabiliyorsun. Garip müşteriler, ilginç hikayeler ve bazen de çılgın tavsiyelerle dolu bir dünya seni bekliyor.

Bu oyunun en eğlenceli yanlarından biri, tezgahın arkasında tanıştığın tuhaf karakterler. Her biri farklı bir hikaye ve kişiliğe sahip. Onlarla etkileşimde bulunmak, oyunun akışını ve atmosferini gerçekten zenginleştiriyor. Kimi zaman önemli seçimler yapmak zorunda kalıyorsun ve bu da oyunun heyecanını artırıyor. "Something to Drink" sadece bir barmen simülatörü değil, aynı zamanda bir arkadaş ortamında yaşanan eğlenceli anların ve maceraların bir yansıması. Eğer eğlenceli, stres dolu ama bir o kadar da tatmin edici bir deneyim arıyorsan, bu oyunu kesinlikle denemelisin.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Macera, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 264.45 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 14 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core I3 / AMD FX-4300
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: DirectX 11 veya Vulkan
  • DirectX: Sürüm 11