Songs of Silence

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
songs-of-silence-6ac6.jpg

Songs of Silence, beni içine çeken ve saatlerce başından kalkamadığım bir deneyim sundu. İki farklı fantezi dünyasında geçen bu oyun, Silence adındaki karanlık gücün tehdidi altında ve o atmosferi hissetmek gerçekten etkileyiciydi. Strateji ve aksiyonu bir araya getiren bu yapımda, savaşların gerçek zamanlı olarak gerçekleşmesi beni sürekli tetikte tuttu. Daha önce pek çok strateji oyunu oynamış biri olarak, burada sunulan dinamik savaş mekanikleri ve ordularımı yönetme şekli oldukça yenilikçi geldi.

Savaşlar kısa ama etkileyici, bir dakikada bitiyor ve bu da oyunun temposunu çok iyi ayarlıyor. Her savaşta kahramanlarınıza verdiğiniz emirler ve kullandığınız stratejiler, sonuçları doğrudan etkiliyor. 100’den fazla farklı birim arasından seçim yaparken, her birinin gücünü ve zayıflığını bilmek elzem. Mesela, boğa binen Ironsworn’un saldırısını görmek, savaşların görselliğini ve heyecanını bir üst seviyeye taşıyor. Oyun, tüm bu yoğunluğu yaşatırken aynı zamanda keşif ve krallık yönetimi unsurlarını da sunuyor, bu da beni daha fazla strateji düşünmeye yöneltti.

Favori kahramanlarımı seçip tek oyunculu senaryoda ilerlemek ya da çok oyunculu rastgele haritalarda mücadele etmek, her seferinde taze bir deneyim sunuyor. Oyun hem derin bir anlatı sunması hem de hızlı tempolu savaşlarıyla dikkat çekiyor. Erken erişim olmasına rağmen, mevcut haliyle bile oldukça tatmin edici bir oyun deneyimi sundu. Eğer strateji sever biriyseniz, kesinlikle göz atmanızı tavsiye ederim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Erken Erişim, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 8.21 GB
  • Crack: v1.8.0
  • Tarih: 4 Haziran 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi *: 64-bit Windows 7 or newer İşlemci: Intel® Core™ i5-8400T CPU @ 1.70GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 İşlemci: Intel® Core™ i7-7700T CPU @ 2.90GHz or better Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1070 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
songs-of-silence-ss-0-282a.jpg
songs-of-silence-ss-1-73c6.jpg
songs-of-silence-ss-2-71ae.jpg
songs-of-silence-ss-3-fb1a.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486