- İlgi Alanı
- Diğer
SOS OPS! kesinlikle kaos dolu bir deneyim ve bu kelimeyi abartmadan kullanıyorum. Arkadaş grubunla bir araya gelip bir şehri kurtarma çabasına girdiğin zaman, işler ciddi anlamda çığırından çıkıyor. Her bir görev, bir şekilde neşeli bir karmaşaya dönüşüyor; yangın söndürmekten kedi taşımaya kadar, hepsi birer komedi sahnesi gibi. Eğer biri takım arkadaşını yanlışlıkla çatıdan düşürüyorsa, kesinlikle başka bir oyuncu da kediye sarılmayı tercih edecek. Bu yoğun tempoda, çok fazla düşme, bağırış ve gülme var. Yani, eğer bir şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsan, kesinlikle doğru yerdesin!
Fizik motoru gerçekten eğlencenin tuzu biberi olmuş. En basit görevler bile, sana "bunu nasıl başardık?" dedirtecek durumlara yol açıyor. Planların her seferinde bozulması, bu oyunun ruhunu oluşturuyor. Evet, bazen görevlerden çok eğlenceli anlar yaşıyorsun. Hızlı tempolu görevler ve sürekli hareket, seni yerinde duramaz hale getiriyor. Bu oyun, DEHB’li kişiler tarafından DEHB’li kişiler için yapılmış. Yani, sıkıcı görevler ve uzun dersler yok; sadece kaybolmuş bir şehirdeki çılgın bir kurtarma operasyonu var.
Ve PvP moduna gelince, işte burada işler daha da ilginçleşiyor. Arkadaşlıklarınızı mahvetmenin yeni bir yolu! O arenalarda, kendi kurallarınızı belirleyip, öyle bir çatışmaya dalıyorsunuz ki, kaybettiğinizde bile gülmekten karnınıza ağrılar giriyor. Silahlar ve güçlendiriciler haritada belirdiğinde, her an her şey olabilir. Tüm bunlar, bir araya gelip gerçekten eğlenmek için mükemmel bir bahane. Hadi, hemen bir ekip kur ve bu kaosa dal!
Fizik motoru gerçekten eğlencenin tuzu biberi olmuş. En basit görevler bile, sana "bunu nasıl başardık?" dedirtecek durumlara yol açıyor. Planların her seferinde bozulması, bu oyunun ruhunu oluşturuyor. Evet, bazen görevlerden çok eğlenceli anlar yaşıyorsun. Hızlı tempolu görevler ve sürekli hareket, seni yerinde duramaz hale getiriyor. Bu oyun, DEHB’li kişiler tarafından DEHB’li kişiler için yapılmış. Yani, sıkıcı görevler ve uzun dersler yok; sadece kaybolmuş bir şehirdeki çılgın bir kurtarma operasyonu var.
Ve PvP moduna gelince, işte burada işler daha da ilginçleşiyor. Arkadaşlıklarınızı mahvetmenin yeni bir yolu! O arenalarda, kendi kurallarınızı belirleyip, öyle bir çatışmaya dalıyorsunuz ki, kaybettiğinizde bile gülmekten karnınıza ağrılar giriyor. Silahlar ve güçlendiriciler haritada belirdiğinde, her an her şey olabilir. Tüm bunlar, bir araya gelip gerçekten eğlenmek için mükemmel bir bahane. Hadi, hemen bir ekip kur ve bu kaosa dal!
- Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Platform, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 291.62 MB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 30 Kasım 2023
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi *: Windows 7/8/8.1/10/11 x64
- İşlemci: Intel i3-10100F veya eşdeğeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafikler: Intel HD Grafikleri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11 x64
- İşlemci: Ryzen 5 2600 veya eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GTX 1060
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.