Space Haven

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
space-haven-5459.jpg

Space Haven, uzayda kendi koloninizi kurma hayalini gerçeğe dönüştüren bir simülasyon canavarı! Geminizi parça parça inşa etmek, gerçekten de bir nebze yaratıcılığınızı kullanmanızı gerektiriyor. Bir yandan mürettebatın ihtiyaçlarını gözetirken, diğer yandan havalandırma, sıcaklık ve güç dağıtımını ayarlamak, tam anlamıyla bir yönetim becerisi gerektiriyor. Gerçekten de, geminizin her köşesini tasarlarken, mürettebatın konforunu düşünmek zorundasınız; aksi takdirde, uyku eksikliği ve rahatsızlık baş gösteriyor.

Başlangıçta oldukça basit gelen mekanikler, ilerledikçe derinleşiyor. Oksijen seviyelerini korumak veya tehlikeli gazlarla başa çıkmak gibi görevler, uzay maceranıza heyecan katıyor. Gemi tasarımında tamamen serbestsiniz! Düzgün, simetrik bir yapı mı yoksa çılgınca asimetrik bir tasarım mı? Seçim tamamen sizin. Bu da oyunun kişiselleştirme yönünün ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Mürettebat üyeleriyle etkileşim kurmak ve onların ruh hallerini yönetmek, bir yöneticilik hikayesinin parçası gibi. Her bireyin ihtiyaçlarını gözetmek ve onlara uygun yaşam alanları sağlamak, oyunun temel dinamiklerinden biri. Oyun boyunca diğer uzay yolcularıyla tanışmak ve evreni keşfetmek, sürekli yeni maceralar vaat ediyor. Genel atmosferiyle uzay simülasyonları arasında kendine sağlam bir yer edinmeyi başarıyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 220.93 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 13 Mayıs 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows 10/7
  • İşlemci: 1,8 GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Grafik: 128MB 3D OpenGL 2.0 Uyumlu