- İlgi Alanı
- Diğer
SpaceEngine ile tanıştığımda, bir uzay gemisinde yüzen bir astronot gibi hissettim. Gerçekten de, bu oyun bana evrenin derinliklerine doğru bir yolculuk yapma fırsatı veriyor. Güneş Sistemi’ndeki gezegenleri keşfetmekten, milyarlarca ışıkyılı uzakta bir kara deliğin etrafında dönerken hissettiğim heyecanı anlatamam. Her şey 1:1 ölçekli ve bu da her gezegenin detaylarının son derece gerçekçi olduğu anlamına geliyor. Yolculuklarım sırasında gördüğüm her bir yıldız, galaksi ve nebula, hayatımda gördüğüm en etkileyici görsellerden birini oluşturuyor.
Tam anlamıyla zaman ve uzay sizin kontrolünüzde. Dilediğiniz gibi hızlanıp, yıldızlar arasında bir yerlere çarpıp geçebiliyorsunuz. Bu durum, gerçekten de uzayda kaybolmuş gibi hissettiriyor ve bazı yerlerde durup manzaranın tadını çıkarmak için zorlayıcı bir irade gerektiriyor. Prosedürel olarak oluşturulmuş 3B arazi, her gezegende farklı bir keşif deneyimi sunuyor; bazen elmas gibi parlayan bir yüzey, bazen de donmuş bir okyanusla karşılaşıyorsunuz.
Oyun, sadece göz alıcı görsellerle değil, aynı zamanda kendi uzay aracınızı kullanma deneyimiyle de dolu. Newton fiziği ile donatılmış araçlarla evrende özgürce uçmak, ilginç bir şekilde gerçek bir uzay pilotu gibi hissettiriyor. Hatta bazı otomatik pilot seçenekleri sayesinde, uzayda rahatça dolaşarak manzarayı izlemek için zaman kazanabiliyorsunuz. Mod desteği de cabası! Kendi gezegenlerinizi veya galaksilerinizi yaratıp, bunları başkalarıyla paylaşmak, yaratıcılığınızı serbest bırakmak için harika bir fırsat sunuyor.
Eğer evrenin derinliklerinde kaybolmak, yıldızlarla dolu bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız, SpaceEngine kesinlikle göz atmaya değer. Hem görsel hem de deneyim açısından zengin bir simülasyon arıyorsanız, bu oyun tam da size göre!
Tam anlamıyla zaman ve uzay sizin kontrolünüzde. Dilediğiniz gibi hızlanıp, yıldızlar arasında bir yerlere çarpıp geçebiliyorsunuz. Bu durum, gerçekten de uzayda kaybolmuş gibi hissettiriyor ve bazı yerlerde durup manzaranın tadını çıkarmak için zorlayıcı bir irade gerektiriyor. Prosedürel olarak oluşturulmuş 3B arazi, her gezegende farklı bir keşif deneyimi sunuyor; bazen elmas gibi parlayan bir yüzey, bazen de donmuş bir okyanusla karşılaşıyorsunuz.
Oyun, sadece göz alıcı görsellerle değil, aynı zamanda kendi uzay aracınızı kullanma deneyimiyle de dolu. Newton fiziği ile donatılmış araçlarla evrende özgürce uçmak, ilginç bir şekilde gerçek bir uzay pilotu gibi hissettiriyor. Hatta bazı otomatik pilot seçenekleri sayesinde, uzayda rahatça dolaşarak manzarayı izlemek için zaman kazanabiliyorsunuz. Mod desteği de cabası! Kendi gezegenlerinizi veya galaksilerinizi yaratıp, bunları başkalarıyla paylaşmak, yaratıcılığınızı serbest bırakmak için harika bir fırsat sunuyor.
Eğer evrenin derinliklerinde kaybolmak, yıldızlarla dolu bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız, SpaceEngine kesinlikle göz atmaya değer. Hem görsel hem de deneyim açısından zengin bir simülasyon arıyorsanız, bu oyun tam da size göre!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Basit Eğlence, Erken Erişim, Oyun, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 53.2 GB
- Crack: v20260402
- Tarih: 11 Haziran 2019
- Dil: Türkçe
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i3-3220T or AMD FX-4100 Bellek: 6 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Ti or Radeon R9 380 (4 GB) Depolama: 4 GB kullanılabilir alan VR Desteği: SteamVR or Oculus PC İlave Notlar: VRAM (dedicated video memory) is very important for SpaceEngine – 3 GB is enough to run the program comfortably on lower settings.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-4430 or AMD FX-8350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 (5/6 GB) or Radeon RX 480 (8 GB) Depolama: 50 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: VRAM (dedicated video memory) is very important for SpaceEngine – 5 GB is required to run the program with all features enabled and at good settings.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.