Stellar Tactics

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
stellar-tactics-3229.jpg

Stellar Tactics, beni eski RPG günlerime götüren bir deneyim sundu. Oyun, gemi mürettebatınızı ve silah becerilerinizi geliştirmenize olanak tanıyor; bu da stratejik düşünmeyi ve takım yönetimini ön plana çıkarıyor. Oyun dünyası öyle bir geniş ki, her köşesinde keşfedilecek bir şey var. Burada, gemilerinizi özelleştirip, çeşitli görevlerde kullanmak için tam 40 farklı gemi seçeneği ile karşılaşıyorsunuz. Her bir gemi, kargo taşıma, madencilik veya savaş gibi alanlarda uzmanlaşabiliyor ki bu çeşitlilik, oyun oynarken sürekli bir yenilik hissi yaratıyor.

Ayrıca, uzayda diğer gemileri devre dışı bırakıp ele geçirmek ya da asteroitleri madencilik dronlarıyla taramak gibi birçok aktiviteler de mevcut. Ticaret verilerini yayınlayarak evrensel pazarın hakimi olma yolunda ilerlemek, açık dünya hissini oldukça güçlendiriyor. Yani sadece ana hikaye değil, yan görevlerle de dolu bir evren var karşınızda.

Keşif, savaş ve ticaret arasında denge kurmak, gerçekten de Stellar Tactics'in büyüsünü oluşturuyor. Yaşayan dinamik bir evren sunması, diğer oyunlardan ayıran en büyük unsurlardan biri. Eski uygarlıkların kalıntılarını araştırırken, yüzlerce yıllık savaşların izlerini görmek oldukça etkileyici. Eğer RPG ve strateji unsurlarının harmanlandığı bir macera arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Oynarken her anı keyifli ve sürprizlerle dolu bir deneyim sunuyor. Uzayda kaybolmaya hazır olun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 9.04 GB
  • Crack: v1.06
  • Tarih: 30 Mart 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo 2,5Ghz
  • Bellek: 4 GB RAM