Styx Blades of Greed

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
styx-blades-of-greed-741d.jpg

Styx: Blades of Greed kesinlikle uzun zamandır beklediğim bir yapımdı ve tam da beklediğim gibi, beni içine çekmeyi başardı! Haylaz yeşil tenli dostumuz Styx, bu sefer kendi ekibini kurarak Quartz'ın peşine düşüyor. Hani derler ya, "Açgözlü olmak hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı!" işte tam da bu durum için geçerli. Oyunun atmosferi, o karanlık ama bir o kadar da eğlenceli havasıyla sizi hemen sarıyor. Zeplinlerde geçen kısımlar ve gizemli güç kaynaklarıyla dolu bu dünya, ilginizi çekiyor.

Geniş dikey ortamları keşfetmek, bambaşka bir deneyim sunuyor. Her köşede yeni yetenekler ve araçlar keşfederken, Styx'in çevikliği ile düşmanları alt etmek oldukça keyifli. Klonlama ve görünmezlik gibi Amber becerileri geri dönmüş olması ise, taktiksel oynamayı sevenler için harika bir dokunuş. Her görevin kendi içinde gizli bulmacalar barındırması, oyunculara farklı çözümler deneme fırsatı sunuyor. Bu da demektir ki, her seferinde aynı yoldan gitmek zorunda değilsiniz.

Ayrıca, karakterlerin derinliği ve diyalogların eğlenceli yapısı, oyunun mizahi yönünü oldukça güçlendiriyor. Styx'in keskin zekası ve mizah anlayışı, karşınıza çıkan durumları daha da eğlenceli hale getiriyor. İnsanlar, elfler ve orklar arasındaki o karmaşık savaşın tam ortasında yer almak, kendinizi bir maceranın içindeymiş gibi hissettiriyor. En zor durumları bile zekice çözümlerle aşmak, bu oyunun en büyük zevklerinden biri. Eğer gizlilik ve strateji temalı oyunları seviyorsanız, Styx: Blades of Greed'i kaçırmamanız gerektiğini söyleyebilirim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 20 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 19 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen 5 1600X
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060, 6 GB veya AMD Radeon RX 590, 8 GB veya Intel Arc A750, 8 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 720p Düşük @ 30 FPS
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i5-12600K veya AMD Ryzen 7 5800X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce RTX 3070, 8 GB veya AMD Radeon RX 6800, 16 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p Yüksek @ 60 FPS