- İlgi Alanı
- Diğer
Arkadaşlar, Subnautica 2 gerçekten beni kendine çekti! Unknown Worlds bu sefer de harika bir iş çıkartmış. Yeni bir yaşam şansı sunan Alterra'nın hikayesini alıyoruz ama işler beklediğimiz gibi gitmiyor. CICADA koloni gemisinde bir şeyler ters gidiyor ve tam da burada başlıyor maceramız. Yapay zekanın bizi bir yere götürme ısrarı, hem heyecan verici hem de bir o kadar sinir bozucu. Hayatta kalmak için her şeyimizi ortaya koymalıyız. Bu, derin denizlerde kaybolmuş bir gezegenin sırlarını keşfetmek için mükemmel bir fırsat!
İster yalnız oyna ister arkadaşlarınla! Çevrimiçi işbirlikçi modda üç arkadaşınla birlikte bu tuhaf ve büyüleyici dünyayı keşfetmek harika bir deneyim. Dört önceden tasarlanmış karakter arasından seçim yapabiliyorsun. Harabeleri keşfederken, en güvende hissettiğin yerleri oluşturup özelleştirebilmek, oyunun derinliklerine daha fazla dalmanı sağlıyor. Bu tür bir özgürlük, her anı farklı kılıyor. Ayrıca, her bir biyomda karşılaştığım canlılar ve yaratıklar, beni hem korkutuyor hem de meraklandırıyor.
Hayatta kalma mekanikleri çok iyi düşünülmüş. Nefes kesici biyomları geçerken, kurbağa yavrunla birlikte ilerlemek harika bir his. Ama unutma, bu derin sularda yalnız değilsin. Her an seni bekleyen bir tehlike var. Bu yüzden, üslerini tasarlayıp geliştirirken, sürekli olarak yeni araçlar ve ekipmanlar edinmek zorundasın. Yükseltmelerle birlikte, sınırlarını aşmayı ve bu tuhaf dünyanın sırlarını açığa çıkarmayı öğreniyorsun.
Sonuç olarak, Subnautica 2, keşfetme ve hayatta kalma tutkunuzu körükleyecek bir macera sunuyor. Biyolojik çeşitliliği keşfederken, her anı dolu dolu geçiriyorsun. Eğer derin denizlerde kaybolmak ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkmak istiyorsan, bu oyunu kaçırma! Bu, denizlerin derinliklerinde seni bekleyen sırları keşfetmek için harika bir fırsat!
İster yalnız oyna ister arkadaşlarınla! Çevrimiçi işbirlikçi modda üç arkadaşınla birlikte bu tuhaf ve büyüleyici dünyayı keşfetmek harika bir deneyim. Dört önceden tasarlanmış karakter arasından seçim yapabiliyorsun. Harabeleri keşfederken, en güvende hissettiğin yerleri oluşturup özelleştirebilmek, oyunun derinliklerine daha fazla dalmanı sağlıyor. Bu tür bir özgürlük, her anı farklı kılıyor. Ayrıca, her bir biyomda karşılaştığım canlılar ve yaratıklar, beni hem korkutuyor hem de meraklandırıyor.
Hayatta kalma mekanikleri çok iyi düşünülmüş. Nefes kesici biyomları geçerken, kurbağa yavrunla birlikte ilerlemek harika bir his. Ama unutma, bu derin sularda yalnız değilsin. Her an seni bekleyen bir tehlike var. Bu yüzden, üslerini tasarlayıp geliştirirken, sürekli olarak yeni araçlar ve ekipmanlar edinmek zorundasın. Yükseltmelerle birlikte, sınırlarını aşmayı ve bu tuhaf dünyanın sırlarını açığa çıkarmayı öğreniyorsun.
Sonuç olarak, Subnautica 2, keşfetme ve hayatta kalma tutkunuzu körükleyecek bir macera sunuyor. Biyolojik çeşitliliği keşfederken, her anı dolu dolu geçiriyorsun. Eğer derin denizlerde kaybolmak ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkmak istiyorsan, bu oyunu kaçırma! Bu, denizlerin derinliklerinde seni bekleyen sırları keşfetmek için harika bir fırsat!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 15 GB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 14 Mayıs 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi: Windows 10/11
- İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600
- Bellek: 12 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1660 6GB / RX 5500 XT 6GB
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: Intel Core i7-13700 / AMD Ryzen 7 7700X
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Geforce RTX 3070 8GB / RX 6700 XT 8GB
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.