- İlgi Alanı
- Diğer
Super Meat Boy 3D, etli kahramanımızın tuzak dolu dünya üzerindeki çılgın macerasını muazzam bir şekilde sunuyor. Klasik 2D deneyiminin ruhunu 3D'ye taşıyarak, her seferinde sinirlerinizi zorlayan zorluklarla dolu bir oyun sunmuşlar. İlk başta birkaç basit seviyede kendinizi kahraman gibi hissediyorsunuz ama sonra o korkunç testere denizleri ve son derece karmaşık platformlar karşınıza çıkıyor. Her ölümden sonra tekrar denemek için sabırsızlanıyorsunuz – zira her seferinde daha iyi oluyorsunuz.
Hikaye de en az gameplay kadar etkileyici. Kızını kurtarmak için her şeyi göze alan Meat Boy’un çabası, oyun boyunca sizi motive ediyor. Ve bu zorlu seviye tasarımları, öyle bir derecede ki, her yeni seviyeye başladığınızda içten bir ‘acaba bu sefer geçebilecek miyim?’ heyecanı yaşıyorsunuz. Patron dövüşleri de cabası; bu devasa düşmanları alt etmek için gerçekten strateji geliştirmek gerekiyor.
Grafikler oldukça hoş, özellikle de renk paleti ve animasyonlar harika bir atmosfer yaratıyor. Oyun müziği, tam da o yoğun anlarda heyecanınızı katlıyor. Yani, eğer zorlu bir platform oyunu arıyorsanız, Super Meat Boy 3D tam size göre. Oynamak için sabırsızlanacağınız, her dakikasında adrenalin patlaması yaşatacak bir yapım. Hemen denemelisiniz!
Hikaye de en az gameplay kadar etkileyici. Kızını kurtarmak için her şeyi göze alan Meat Boy’un çabası, oyun boyunca sizi motive ediyor. Ve bu zorlu seviye tasarımları, öyle bir derecede ki, her yeni seviyeye başladığınızda içten bir ‘acaba bu sefer geçebilecek miyim?’ heyecanı yaşıyorsunuz. Patron dövüşleri de cabası; bu devasa düşmanları alt etmek için gerçekten strateji geliştirmek gerekiyor.
Grafikler oldukça hoş, özellikle de renk paleti ve animasyonlar harika bir atmosfer yaratıyor. Oyun müziği, tam da o yoğun anlarda heyecanınızı katlıyor. Yani, eğer zorlu bir platform oyunu arıyorsanız, Super Meat Boy 3D tam size göre. Oynamak için sabırsızlanacağınız, her dakikasında adrenalin patlaması yaşatacak bir yapım. Hemen denemelisiniz!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Oyun, Platform, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 3.06 GB
- Crack: v1.5
- Tarih: 31 Mart 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 veya Ryzen 5 2400G, Intel Core i3-10100 veya i5-9400
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik Kartı: Nvidia GTX 1050 Ti / 1650, Intel® Arc™ Grafik Kartı veya benzeri
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: IntelCore i5-13400 veya Ryzen 5 7600
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik Kartı: Nvidia GeForce RTX 2070, Intel® Arc™ A580 Grafik Kartı veya benzeri
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.