Supraworld

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
supraworld-7087.jpg

Supraworld, bulmaca meraklılarına ve keşif severlere hitap eden oldukça eğlenceli bir deneyim sunuyor. Hani bazı oyunlar vardır, her köşede bir şeyler bulursun ya; işte burada da her şeyin bir amacı var. Görünmez duvarların yerine, etrafındaki geometrik yapıları kullanarak gerçek bir keşif yapıyorsun. Bu, seni sürekli olarak daha fazla düşünmeye ve strateji geliştirmeye zorluyor. Prensesi kurtarma görevini üstlenmekse, tam anlamıyla bir macera. Ama unutma, savaşlar çok az yer kaplıyor; esas mesele bulmacaları çözmekte ve dedektiflik yaparak cinayetleri araştırmakta. Zamanın büyük kısmını buna harcıyorsun ve bu da oyunun temposunu kesinlikle heyecanlı tutuyor.

Oyun, Metroidvania tarzında ve bu, keşfettikçe yeni yetenekler kazanmanı sağlıyor. Yani her yeni bulduğun şey, dünyayı biraz daha açıyor. Bence en keyifli kısımlardan biri, gizli alanları bulma hissi. Oraya ulaşmanın ne kadar tatmin edici olduğunu bir düşün! Ve işin ilginç tarafı, oyun seni sürekli olarak akıllı ve yaratıcı düşünmeye teşvik ediyor; bu da klasik macera oyunlarından sıkılan oyuncular için mükemmel bir alternatif.

Daha önceki Supra oyunlarına göre ise çok daha özgün bir yaklaşımı var. Grafikler ve atmosfer de oldukça etkileyici. Oyun, gereksiz ayrıntılardan uzak durarak seni sadece önemli şeylere odaklıyor. Yani gözünü yoran bir dekorasyon yerine, her şey amacına hizmet ediyor. Bu da oyun deneyimini daha akıcı hale getiriyor.

Sonuç olarak, deneyimli oyuncular için harika bir seçenek. Eğer bulmacalarla dolu, keşif odaklı bir macera arıyorsan, Supraworld kesinlikle dikkatini çekecektir. Hadi, prensesi kurtarmaya ve gizemleri çözmeye koyulalım, ne dersin?​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, FPS, Macera, Oyun, Platform, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.8 GB
  • Crack: v10958b
  • Tarih: 15 Ağustos 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya daha yeni
  • İşlemci: Intel i5 10600, AMD R5 3600
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 (6gb), AMD: RX5600, Intel Arc A580