- İlgi Alanı
- Diğer
Surviving Mars: Relaunched, Mars’a yapacağınız bir yolculuğun kapılarını ardına kadar açıyor. Oyuna girdiğinizde, o muhteşem gezegenin kırmızı topraklarıyla sarılı bir koloni inşa etme sorumluluğunuz var. Başlangıçta, kaynak yönetimi ve yaşam destek sistemleriyle başa çıkmak gerçekten zorlayıcı. Oksijen, su ve yiyecek gibi temel ihtiyaçları karşılamak için sürekli plan yapmanız gerekiyor. Hem yeni başlayanlar hem de eski oyuncular için eğlenceli bir meydan okuma sunuyor. Gökyüzündeki kum fırtınaları ve tuhaf siyah küpler de işin içine girince, her şey daha da ilginç hale geliyor.
Grafikler gerçekten bir adım öteye taşıyor. Geliştirilmiş görseller, Mars’ın büyüleyici atmosferini daha da derinleştiriyor. Artık her koloninizin nasıl geliştiğini izlemek bir zevk. Kullanıcı arayüzü de oldukça sezgisel; böylece kaynakları yönetmek ve koloninizi büyütmek çok daha akıcı hale geliyor. Haemimont Games, oyun deneyimini daha da zenginleştirmek için harika bir iş çıkarmış.
Yeni Mars Meclisi güncellemesi, oyunun sonunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Artık sadece koloni inşa etmekle kalmıyor, aynı zamanda sosyal yapıyı da şekillendirmek zorundasınız. Sömürgecilerin ihtiyaçlarını dengelemek, yasalar oluşturmak ve bağımsızlık için stratejiler geliştirmek, oyuna derinlik katıyor. Yani, yalnızca hayatta kalmakla kalmayıp, Mars’ı gerçekten bir toplum haline getirmek için çaba göstermeniz gerekiyor. Eğer strateji ve simülasyon unsurlarını seviyorsanız, Surviving Mars: Relaunched kesinlikle dikkatinizi çekecektir!
Grafikler gerçekten bir adım öteye taşıyor. Geliştirilmiş görseller, Mars’ın büyüleyici atmosferini daha da derinleştiriyor. Artık her koloninizin nasıl geliştiğini izlemek bir zevk. Kullanıcı arayüzü de oldukça sezgisel; böylece kaynakları yönetmek ve koloninizi büyütmek çok daha akıcı hale geliyor. Haemimont Games, oyun deneyimini daha da zenginleştirmek için harika bir iş çıkarmış.
Yeni Mars Meclisi güncellemesi, oyunun sonunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Artık sadece koloni inşa etmekle kalmıyor, aynı zamanda sosyal yapıyı da şekillendirmek zorundasınız. Sömürgecilerin ihtiyaçlarını dengelemek, yasalar oluşturmak ve bağımsızlık için stratejiler geliştirmek, oyuna derinlik katıyor. Yani, yalnızca hayatta kalmakla kalmayıp, Mars’ı gerçekten bir toplum haline getirmek için çaba göstermeniz gerekiyor. Eğer strateji ve simülasyon unsurlarını seviyorsanız, Surviving Mars: Relaunched kesinlikle dikkatinizi çekecektir!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 9.25 GB
- Crack: v1.0.6
- Tarih: 10 Kasım 2025
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core i5-2500K | AMD Ryzen3 1300X
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD Radeon RX 470 | Intel Arc A380
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) veya Windows 11
- İşlemci: Intel Core i7-4790K | AMD Ryzen5 1500X
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB | AMD Radeon RX Vega 56 | Intel Arc A770
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.