SWAPMEAT

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
swapmeat-129c.jpg

SWAPMEAT, gerçekten de beklenmedik bir deneyim sunuyor. Düşmanların kafaları, gövdeleri ve bacaklarıyla oynayarak her karşılaşmada yeni bir strateji geliştiriyorsunuz. Hani bazen bir oyunda taktik yapmak, "bugün ne denesem" gibi oluyor ya, işte bu oyun tam o hissiyatı veriyor. Kendi takımlarınızı oluşturmak için arkadaşlarınızı çağırmak da işin içine biraz daha eğlence katıyor. 1 – 4 oyunculu bu kooperatif mod, birlikte savaşıp, düşmanları alt etmek için mükemmel bir zemin sağlıyor.

Dinamik zorluk, oyuncular katıldıkça artıyor, ayrıldıkça düşüyor. Bu, her seferinde farklı bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Tam ortasında bulduğunuz kaotik savaşlar ve düşen uzuvlarla müdahale ederken, aniden tıpkı bir bulmaca çözer gibi çözüm arıyorsunuz. Belirli bir düşmana karşı hangi uzuvları kullanacağınızı düşünmek, o anki duruma göre anında takas yapmanız gerektiği anlamına geliyor.

Bir de düşmanların sizi alt etmek için sürekli bir çaba içinde olduğu düşünülünce, gerçekten hızlı adaptasyon şart. Örneğin, düşmanlara havadan saldırmak için Squat Daddy bacaklarını ya da her yöne ateş eden Octo Swirl kafasını tercih edebiliyorsunuz. Bu tür stratejik değişimlerin ve ikonik mekaniklerin olduğu bir oyunda oynarken ne kadar eğlendiğinizi hissediyorsunuz. Gerçekten, SWAPMEAT, kaosun içinde nasıl yaratıcı olabileceğinizi gösteriyor ve bu da beni etkiliyor.

Sonuç olarak, eğer arkadaşlarınızla birlikte oynayıp eğlenceli bir zaman geçirmek istiyorsanız, SWAPMEAT kesinlikle listenizde olmalı. Şu an için FPS oyunları arasında yer alıyor, ama bana sorarsanız, türler arası bir karmaşa yaratıyor. O yüzden FPS oyunları kategorisinde yer alması bence en mantıklısı.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Macera, Online Oyunlar, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.37 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 17 Haziran 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel i5 7. nesil veya eşdeğeri
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: GTX 1650 / RX 570