Sword Art Online: Fatal Bullet

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
sword-art-online-fatal-bullet-22e2.jpg

Sword Art Online: Fatal Bullet, Gun Gale Online evreninde geçen bir aksiyon RPG deneyimi sunuyor. Hani o anime dünyasına adım attığımızda tüm o heyecanı, düşmanlarla yüzleşmeyi ve yeni dostluklar kurmayı hissetmek istiyoruz ya, işte bu oyunda tam olarak bunu yapabiliyoruz. Kendi avatarını yaratma şansı, kendine has bir karakter geliştirme özgürlüğü sunuyor. Oyun dünyasında dolaşırken harabe alanları keşfetmek, düşmanlarla çatışmak ve serinin tanıdık yüzleriyle karşılaşmak gerçekten de keyif verici. Oyun mekanikleri oldukça akıcı; üçüncü şahıs ateş etme deneyimi, hem strateji hem de refleks gerektiriyor. Bir an dikkatini kaybet, düşmanın seni avlayabilir.

Atmosferi de oldukça etkileyici. Göz alıcı görseller ve ses tasarımı, seni hemen o dünyanın içine çekiyor. Haritalar, keşfedilecek alanlarla dolu ve bunu yaparken karşına çıkan çeşitli görevler var. Yani sadece düşmanlarla savaşmakla kalmıyorsun; aynı zamanda hikaye ile etkileşime geçip karakterlerin derinliklerine iniyorsun. Oyun içerisindeki diyaloglar ve kesitler, anime izliyormuşsun hissi veriyor. Bazen, birkaç yeni yetenek öğrenmek için görevlerde biraz daha fazla zaman harcamak isteyebilirsin ama bu, oyunun derinliği açısından gerçekten güzel bir detay.

Daha fazla çevrimiçi içerik arıyorsan, diğer oyuncularla takım olarak mücadele edebileceğin çok sayıda mod var. Hani o arkadaş grubunla birlikte sessizce strateji yapıp düşmanları alt etmek için planlar yapmaya bayılırsın ya, burada bunu yapma şansı buluyorsun. Yani sadece kendi başına oynamakla kalmıyorsun, sosyal bir deneyim de yaşıyorsun. Kısacası, Sword Art Online: Fatal Bullet, hem hikaye hem de mekanik olarak oldukça tatmin edici bir yapım. Eğer anime sever biriysen, bu dünyaya adım atmaktan çekinme!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, FPS, Online Oyunlar, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 13.11 GB
  • Crack: CPY
  • Tarih: 23 Şubat 2018
  • Kaynak: Torrentoyunindir.com
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum Sistem Gereksinimleri: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit OS required) İşlemci: Intel Core i5 3570K 3.40 GHz / AMD FX-4100 Quad-Core Processor 3.6GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 660 2 GB DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit OS required) İşlemci: Intel Core i7-4790 3.6GHz / AMD FX-9370 8-Core 4.4GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 960 4GB / AMD R9 290 HD 4GB DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
sword-art-online-fatal-bullet-ss-0-985e.jpg
sword-art-online-fatal-bullet-ss-1-7497.jpg
sword-art-online-fatal-bullet-ss-2-09f4.jpg
sword-art-online-fatal-bullet-ss-3-82d5.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,354