System Shock 2 25th Anniversary Remaster

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
system-shock-2-25th-anniversary-remaster-c1a2.jpg

System Shock 2: 25th Anniversary Remaster'ı oynamaya başladığımda, hemen beni içine çeken bir atmosferle karşılaştım. Yıl 2114, Von Braun gemisinde uyanıyorsun ama ne yazık ki bir şeyler çok yanlış gitmiş. Kriyojenik uykudan uyanırken hafızanın silindiğini anlamak, gerilim dolu bir başlangıç. Gemideki hırpalanmış ortam, karanlık köşelerde pusu kurmuş mutantlar ve robotlar, her an bir şeylerin ters gidebileceği hissini veriyor. SHODAN’ın kontrolü ele geçirdiği bu düşmanla dolu dünyada, hayatta kalmak senin elinde.

Oynanış mekaniği, eskiye saygı duruşu niteliğinde modern bir dokunuşla yeniden tasarlanmış. Eşli çok oyunculu mod da eklenince, arkadaşlarınla birlikte bu kıyametin tadını çıkarmak gerçekten eğlenceli hale geliyor. Özellikle mod desteği ile oyun, oyunculara kendi deneyimlerini yaratma fırsatı sunuyor. Beğendiğim bir diğer şey ise RPG unsurlarının ustaca harmanlanması; karakterini geliştirirken hangi yeteneklere odaklanacağını seçmek, stratejik düşünmeni sağlıyor.

Tekrar tekrar oynamak isteyeceğin bir deneyim sunan bu remaster, grafik güncellemeleriyle de göz dolduruyor. Atmosfer, ses tasarımı ve genel his o kadar iyi ki, kendini gemide kaybolmuş gibi hissediyorsun. Eğer eski bir System Shock hayranıysan, bu remaster tam sana göre. Yeni nesil oyuncular için de kesinlikle keşfedilmeyi bekleyen bir hazine. Uzak geleceğin karanlık köşelerini araştırmak için hazır mısın?​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Macera, Online Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.95 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 26 Haziran 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi *: Windows 7 (64-bit required) İşlemci: Intel or AMD Dual-Core at 2.0 GHz Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: GPU with DirectX 11 or Vulkan 1.1 support Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: 100% DirectX compatible sound card or onboard sound
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit required) İşlemci: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: GPU with DirectX 11 or Vulkan 1.1 support Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: 100% DirectX compatible sound card or onboard sound

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
system-shock-2-25th-anniversary-remaster-ss-0-b4a8.jpg
system-shock-2-25th-anniversary-remaster-ss-1-8751.jpg
system-shock-2-25th-anniversary-remaster-ss-2-5264.jpg
system-shock-2-25th-anniversary-remaster-ss-3-d891.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,297
Kullanıcılar