System Shock

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
system-shock-905c.jpg

System Shock, 90'ların efsane oyunlarından birinin modern bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor ve gerçekten de çok etkileyici bir deneyim sunuyor. Grafikler göz alıcı, güncellenmiş kontroller ise alıştığımız mekaniklere ferah bir dokunuş getirmiş. Eski oyunun ruhunu korurken, yeni nesil oyuncuların da ilgisini çekmeyi başarıyor. SHODAN gibi ikonik bir karakterin orijinal seslendirme sanatçısını geri getirmek, nostalji rüzgarı estirirken, yeni müzikler ve ses efektleri de atmosfere harika bir derinlik katıyor.

Kötü niyetli yapay zeka SHODAN ile yüzleşmek, karanlık bir uzay istasyonunun içinde kaybolmuş gibi hissettiriyor. Yavaş yavaş keşfettiğiniz her alan, sizi daha derin bir hikayeye çekiyor. Hikaye ilerledikçe değişen düşmanlar ve onları alt etmek için geliştirmeniz gereken yetenekler, oyunun akışını heyecan verici kılıyor. Doğrusal olmayan yapısıyla kendi temponuzda ilerlemek de cabası.

Siber uzaya girmek ve alternatif yollar bulmak, o eski oyunculuk deneyimini modern bir hale getiriyor. Her köşe, her yeni düşman, sizi farklı stratejiler denemeye zorluyor. Oyun, sadece ateş etmekle kalmayıp, aynı zamanda düşünmenizi ve plan yapmanızı da gerektiriyor. Kesinlikle dikkat çekici bir sanat tarzı ile harmanlanmış, retro bir geleceği modern dokunuşlarla sunuyor. Bu, sadece bir yeniden yapım değil, adeta kült bir eserin yeniden doğuşu.

Eğer eski oyunların ruhunu seviyorsan ve sizi düşündüren, araştırmaya zorlayan bir macera arıyorsan, System Shock tam sana göre. Oynarken hissettiğin gerilim ve merak, bu deneyimin en güzel yanlarından biri. SHODAN’ı durdurmak için kararı sen alıyorsun ve bu yolculukta birlikte kaybolmaya hazır mısın?​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Korku, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 7.91 GB
  • Crack: v2.1.0
  • Tarih: 30 Mayıs 2023
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit only) İşlemci: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit only) İşlemci: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 or better Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB or better DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
system-shock-ss-0-cb8a.jpg
system-shock-ss-1-a762.jpg
system-shock-ss-2-adac.jpg
system-shock-ss-3-456e.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486