Tainted Grail The Fall of Avalon

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
tainted-grail-the-fall-of-avalon-ceb3.jpg

Tainted Grail: The Fall of Avalon'a girdiğimde, sanki karanlık bir masalın içindeymişim gibi hissettim. Açık dünya deneyimi gerçekten etkileyici; her köşede yeni bir görev, yeni bir macera var. Gizli mağaralar ve antik kalıntılar keşfederken, adanın derinliklerine daldıkça, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Hikaye, Kral Arthur'un Homelands halkını Avalon'a götürüşünden 1000 yılı aşkın bir geçmişe yayılıyor ve bu karmaşık yapı, her adımda daha da derinleşiyor. Krzysztof Piskorski'nin kaleminden çıkma bu dünya, sizi içine çekmeyi başarıyor.

Karakter özelleştirme kısmı da oldukça tatmin edici. Düşmanlarla yüzleşme şeklinizi seçebilmek, savaş stilinizi oluşturabilmek harika bir özgürlük sunuyor. Gölgelerden saldırmak ya da soğuk çelikle yüz yüze dövüşmek… hepsi sizin elinizde. Druidlerin yasak ayinleri de cabası! Her seçim, oyunun gidişatını etkiliyor ve bu durum, her karşılaşmada stratejik düşünmenizi gerektiriyor.

Yolda karşılaştığınız dost ve düşmanlar, hepsi derin bir hikayeye sahip. Basit halktan eski tanrılara kadar herkesin bir hikayesi var ve bu hikayelerde doğru ya da yanlış cevaplar yok. Her kararınızın sonuçlarının olduğu bir dünyadasınız ve bu da sizi daha fazla düşünmeye ve duygusal olarak bağlanmaya itiyor. Oyun, sadece bir aksiyon deneyimi değil; aynı zamanda bir keşif ve keşfetme arzusu yaratıyor.

Eğer siz de derin bir hikaye, özgür bir keşif ve stratejik dövüş mekanikleri arıyorsanız, Tainted Grail: The Fall of Avalon’ı mutlaka deneyin. Karanlık dünyasında kaybolmak, unutulmaz bir macera yaşamak için harika bir fırsat sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 40.13 GB
  • Crack: v1.25
  • Tarih: 30 Mart 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit İşlemci: i5 8th gen or AMD equivalent Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: GTX 1060 6GB or AMD equivalent DirectX: Sürüm 11 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Low settings, 30 FPS, Full HD, SSD Strongly Recommended
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64-bit) İşlemci: i7 13th gen Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: RTX 2070 Super DirectX: Sürüm 11 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Ultra settings, 60 FPS, Full HD, SSD Strongly Recommended

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
tainted-grail-the-fall-of-avalon-ss-0-1b21.jpg
tainted-grail-the-fall-of-avalon-ss-1-d965.jpg
tainted-grail-the-fall-of-avalon-ss-2-0d4b.jpg
tainted-grail-the-fall-of-avalon-ss-3-fb96.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,350