Tales of Berseria Remastered

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
tales-of-berseria-remastered-f11c.jpg

Tales of Berseria Remastered'a başlayınca, hemen kendimi Velvet'in dünyasında kaybolmuş gibi hissettim. Hikaye, derin bir duygu yelpazesi ile örülmüş ve bu duyguların mantıkla olan çatışmasını harika bir şekilde sergiliyor. Velvet, intikam peşinde koşarken, onun yalnızlığı ve karşılaştığı ihanetler oldukça etkileyici bir biçimde işlenmiş. Bu arada, Midgand'daki takımadalar arasında yelken açarken eksantrik arkadaşlarınızla olan etkileşimler de hikayeye tat katıyor. Oyun, sadece bir intikam hikayesi değil, aynı zamanda kendinizi keşfetme yolculuğu da sunuyor.

Savaş sistemi de bir hayli heyecan verici. Artes'leri seçmekteki özgürlük, her oyuncunun kendi stilini yansıtmasına olanak tanıyor. Düşman Ruhlarını toplayarak yaptığınız kombinasyonlar, savaşları adeta bir sanat eserine dönüştürüyor. Hızlı tempolu savaşlar, hem strateji hem de refleks gerektiriyor, bu da her karşılaşmayı eğlenceli kılıyor. Ayrıca, yeni özellikler ve modern grafikler, eski sürümden daha akıcı bir deneyim sunuyor.

Remastered versiyonun sunduğu DLC içerikleri ile karakter özelleştirme seçenekleri de oldukça zengin. Önceki Tales Of oyunlarındaki karakterleriniz için çeşitli kıyafetler ve ekipmanlar, keşiflerinizi daha da eğlenceli hale getiriyor. Hızlı bir şekilde açılışta bulunan Grade Shop ile hemen oyununuza yeni içerikler ekleme şansınız var. Eğer JRPG seviyorsanız, bu oyun kesinlikle kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor. Hem savaş dinamikleri hem de derin hikayesi ile sizi içine çekecek bir yapım.

Son olarak, Tales of Berseria Remastered'ın atmosferi ve müzikleri de harika bir bütünlük sağlıyor. Oyun boyunca duyacağınız melodiler, hislerinizi derinleştirirken, o dünyada kaybolmanızı sağlıyor. Eğer bu tür oyunları seviyorsanız, Velvet'in hikayesine bir şans vermekten çekinmeyin; pişman olmayacaksınız!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Oyun, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 12.78 GB
  • Crack: v1.0.4
  • Tarih: 26 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i3-8100 / AMD Ryzen 3 3100
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650Ti [1 GB] / AMD Radeon HD 7770 [2 GB] / Intel Arc A310 [4 GB]
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: *SSD gereklidir. Tahmini performans: Grafik ayarları “Düşük”teyken 1080p/60 fps. Grafiklerin yoğun olduğu sahnelerde kare hızı düşebilir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3100
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650Ti [1 GB] / AMD Radeon HD 7850 [2 GB] / Intel Arc A310 [4 GB]
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: *SSD gereklidir. Tahmini performans: “Yüksek” grafik ayarlarıyla 1080p/60 fps. Grafiklerin yoğun olduğu sahnelerde kare hızı düşebilir. DirectX 12 API için Windows 10 (Sürüm 1809 veya üzeri) ve 4 GB VRAM GPU (grafik kartı veya video kartı) gereklidir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
tales-of-berseria-remastered-ss-0-79b7.jpg
tales-of-berseria-remastered-ss-1-6d2b.jpg
tales-of-berseria-remastered-ss-2-e50a.jpg
tales-of-berseria-remastered-ss-3-f01e.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486