- İlgi Alanı
- Diğer
The Axis Unseen, bana göre hem atmosfer hem de mekanik olarak belirgin bir şekilde farklı bir deneyim sunuyor. Skyrim ve Fallout gibi devlerin geliştiricisinden gelmesi, beklentimi biraz yükseltmişti, ama açık dünya tasarımı beni gerçekten etkiledi. Korku ve heavy metal unsurlarını başarılı bir şekilde harmanlayarak, hem görsel hem de işitsel bir şölen yaratmışlar. Oyunda kadim halk kültürlerinden esinlenilmiş canavarları avlama süreci oldukça heyecan verici. Her canavara yaklaşırken dikkatli olmalısın; rüzgarın yönüne dikkat etmek, avın kokusunu almaman için kritik. Bu detaylar, oyunun içine daha fazla çekilmeni sağlıyor.
Müzik kısmı ise kesinlikle oyunun ruhunu yansıtıyor. Clifford Meyer’in özgün besteleri, atmosferik anlarda seni sararken, yoğun metal parçalarında adeta ruhunu okşuyor. Oynamaya devam ettikçe, müziğin dinamik yapısı oyun içindeki deneyimini daha da derinleştiriyor. Bazı anlarda, müzik değişirken sana bir tür gerilim hissettiriyor; bu da avlanma hissini oldukça güçlendiriyor.
Duyuların gelişiyor, bu da oynanışı keyifli kılıyor. Koku taneciklerini görebilmek, izlerin sıcaklığını hissetmek, daha önce deneyimlemediğin bir dünya sunuyor. Yani, bir yaratığın peşine düştüğünde, sadece gözlerinle değil, tüm duyularınla avlanıyorsun. Ok ve yay mekanikleri de oldukça tatmin edici. Farklı ok türleriyle deney yaparken, hemen her okun farklı etkilere sahip oluşu seni sürekli keşfe yönlendiriyor. Rüzgar oklarıyla ateşin hızlanması gibi detaylar, stratejik düşünmeni sağlıyor.
The Axis Unseen, bana göre sadece bir korku oyunu değil, aynı zamanda duyularını ve stratejini test eden bir deneyim. Eğer açık dünya ve korku unsurlarını seviyorsan, bu oyun kesinlikle denemeye değer!
Müzik kısmı ise kesinlikle oyunun ruhunu yansıtıyor. Clifford Meyer’in özgün besteleri, atmosferik anlarda seni sararken, yoğun metal parçalarında adeta ruhunu okşuyor. Oynamaya devam ettikçe, müziğin dinamik yapısı oyun içindeki deneyimini daha da derinleştiriyor. Bazı anlarda, müzik değişirken sana bir tür gerilim hissettiriyor; bu da avlanma hissini oldukça güçlendiriyor.
Duyuların gelişiyor, bu da oynanışı keyifli kılıyor. Koku taneciklerini görebilmek, izlerin sıcaklığını hissetmek, daha önce deneyimlemediğin bir dünya sunuyor. Yani, bir yaratığın peşine düştüğünde, sadece gözlerinle değil, tüm duyularınla avlanıyorsun. Ok ve yay mekanikleri de oldukça tatmin edici. Farklı ok türleriyle deney yaparken, hemen her okun farklı etkilere sahip oluşu seni sürekli keşfe yönlendiriyor. Rüzgar oklarıyla ateşin hızlanması gibi detaylar, stratejik düşünmeni sağlıyor.
The Axis Unseen, bana göre sadece bir korku oyunu değil, aynı zamanda duyularını ve stratejini test eden bir deneyim. Eğer açık dünya ve korku unsurlarını seviyorsan, bu oyun kesinlikle denemeye değer!
- Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Korku, Macera, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 24.39 GB
- Crack: v1.13
- Tarih: 22 Ekim 2024
- Dil: Türkçe
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10+ 64-bit İşlemci: i7-3770k/Ryzen 5 1600 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: 4 GB VRAM GeForce GTX 980/Radeon RX 580 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 24 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DX11 compatible
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10+ 64-bit İşlemci: i7-3770k/Ryzen 5 1600 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: 8 GB VRAM NVIDIA GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 5700 XT DirectX: Sürüm 12 Depolama: 24 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DX11 compatible
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.