The Coma 3 Bloodlines

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-coma-3-bloodlines-df82.jpg

The Coma 3: Bloodlines, bana kalırsa, tam anlamıyla bir gizem ve korku deneyimi sunuyor. Güney Kore'nin derin kültürü ve karanlık tarihine dalmak, oyunun atmosferini tamamen farklı bir boyuta taşıyor. Sehwa Lisesi'nde geçen hikaye, hem geçmişin lanetli sırlarını hem de günümüzün hayaletlerini bir araya getirerek, oyuncuyu sürekli bir gerilim içinde tutuyor. Oyun, sadece korkunç anlar değil, aynı zamanda ince ince işlenmiş bir hikaye ile dolu. Her köşede sizi bekleyen tehlikeler ve gizemler, keşfetmeyi daha da heyecanlı hale getiriyor.

Koma dünyası öyle bir yer ki, orada yaşamak için cesur olmalısınız. Gerçekten de, eğer burada ölürseniz, bir daha asla uyanamayacağınız hissi, her adımda kalbinizi hızlandırıyor. Bu yeraltı dünyasında, kime güveneceğinizi bilmek zorundasınız. Hayalet Kanunsuzlar ve geçmişteki ruhlar, korkunç bir şekilde peşinizde. Oynarken her an ne olacağını merak etmekten kendimi alamadım. Bu oyun, sadece korku unsurlarını değil, aynı zamanda karakter gelişimini de ustaca harmanlıyor.

Eğer gizemli bir atmosferde kaybolmak ve kalp atışlarınızı hızlandıracak bir deneyim yaşamak istiyorsanız, The Coma 3: Bloodlines kesinlikle listenizde olmalı. Her köşede farklı bir sır, her adımda yeni bir tehlike sizi bekliyor. Bu oyun, korku severler için tam bir ziyafet. Dikkatli olun, çünkü Koma dünyası asla affetmez!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 7.9 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 30 Nisan 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows XP (64Bit)
  • İşlemci: Core2Duo
  • Bellek: 3 GB RAM
  • Grafikler: Donanımsal 3D hızlandırmalı herhangi biri