The First Berserker Khazan

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-first-berserker-khazan-d59b.jpg

The First Berserker Khazan, tam anlamıyla aksiyon dolu bir yolculuğa davet ediyor. Arad kıtasında General Khazan’ın anlatılmamış öyküsünü keşfederken, her köşede karşınıza çıkan farklı düşmanlarla karşılaşmak, gerçekten kalbinizi hızlandırıyor. Oyun, derin savaş mekanikleri ile dolu ve stratejik düşünmeyi zorunlu kılıyor. Boss savaşları sırasında, hangi kombinasyonlarla savaşacağınızı iyi hesaplamanız gerek, yoksa bir anda kendinizi yerden toplarken bulabilirsiniz. Khazan’ın içindeki çılgını serbest bırakmak, her saldırıyla birlikte daha da tatmin edici bir hale geliyor.

Beceri puanlarıyla karakterinizi geliştirirken, Khazan’ın becerilerini istediğiniz zaman sıfırlayabilmek, her seferinde yeni bir strateji denemek için harika bir fırsat sunuyor. Yani eğer daha önceki saldırı kombinasyonlarınızı beğenmediyseniz, hemen yeni bir yola sapabilirsiniz. Bu esneklik, bana oyunun akışında daha fazla özgürlük hissi verdi. Kaybettiğiniz Lacrima’yı geri kazanma çabası, intikam arayışınızda ilerlemenizi teşvik ediyor ve bu da sizi zorluklarla yüzleşmeye daha da heveslendiriyor.

Bir diğer dikkat çekici nokta ise, her savaşın sonunda kazandığınız deneyimlerin sizi nasıl güçlendirdiği. Ölüm, sadece bir son değil, aynı zamanda bir ders. Düşüp kalktıkça daha da güçlü bir Khazan ortaya çıkarıyorsunuz. Oyun, sadece pes etmemeyi değil, aynı zamanda savaşta ustalaşmayı öğretiyor. Yani, eğer intikam arayışı ve derin savaş mekaniği ilginizi çekiyorsa, The First Berserker Khazan gerçekten denemeye değer bir macera. Kendi hatalarınızdan ders çıkararak, her seferinde daha güçlü bir Khazan olacaksınız.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 23.01 GB
  • Crack: Hypervisor
  • Tarih: 27 Mart 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit 22H2
  • İşlemci: Intel Core i3-6300 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 970 veya Radeon RX 580 veya Arc A580
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD, 1080p çözünürlük, 30 fps ve düşük grafik seçenekleri gerektirir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11 21H2
  • İşlemci: Intel Core i7-6700K veya AMD Ryzen 5 3600
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: GeForce RTX 2070 veya Radeon RX 5700XT veya Arc A750
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: SSD, 1080p çözünürlükte 60 fps ve yüksek grafik seçenekleri gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
the-first-berserker-khazan-ss-0-0342.jpg
the-first-berserker-khazan-ss-1-81f8.jpg
the-first-berserker-khazan-ss-2-8a58.jpg
the-first-berserker-khazan-ss-3-4e22.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,092