The House in Fata Morgana

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-house-in-fata-morgana-add6.jpg

The House in Fata Morgana, gerçekten de deneyimlemek için sabırsızlandığım bir yapım. İlk başta, yeşim gözlü o gizemli kadının, bana evin Efendisi olduğumu söylemesi ve kendisinin Hizmetçim olduğunu belirtmesiyle birlikte, içimde bir merak kıvılcımı yandı. Bir o kadar da kaygı vericiydi; çünkü geçmişim, kimliğim ve hatta yaşayıp yaşamadığıma dair hiçbir fikrim yoktu. İşte tam burada, oyunun atmosferi devreye giriyor. Bu karanlık ve gizemli malikane, oyuncuyu içine çeken bir yapıya sahip. Her kapının ardında farklı bir tarih yatıyor ve bu tarihlerdeki trajediler, beni derinden etkiledi.

1603 yılına adım attığınızda, Rhodes kardeşlerin bahçesinde açan güllerin arasındaki huzur, hemen bozuluyor. Bu dönem, sanat ve tiyatronun zirveye ulaştığı bir zaman dilimi olarak tasvir ediliyor ama öyle görünüyor ki, bu güzelliklerin altında bir şeyler gizli. İkinci kapıda, 1707'ye girdiğimizde harabe halindeki konakta bir canavara tanık oluyoruz. Burada huzur arayan birinin, kendi içindeki karanlığa teslim olması oldukça çarpıcı bir deneyimdi. Olaylar ilerledikçe, ruhsal bir yolculuğa çıkma hissiyle doluyorsunuz.

1869'a geldiğimizde ise, teknolojinin yükselişi ile birlikte, zenginliğin ve gücün getirdiği yıkıma tanık oluyoruz. Konağın sahibi, demiryolu sektörüne yatırım yapmış ama bir o kadar da karısını ihmal eden bir adam. Bu noktada hikaye, sadece tarihsel bir anlatım olmaktan çıkıp, insan ruhunun derinliklerine inen bir sorgulamaya dönüşüyor. Daha sonra, 1099 yılındaki lanetli genç adam ve cadı damgası yemiş Giselle'in hikayesiyle birlikte, tüm bu trajedilerin birleştiği o son hikaye, beni gerçekten etkiledi.

Fata Morgana, sadece korku unsurları barındırmıyor; aynı zamanda derin bir hikaye anlatımı ve güzel sanat tasarımıyla dolu. Her bir kapı, beni daha fazla keşfetmeye iten bir gizemle doluydu. Oynarken hissettiğim yoğun duygular, oyunun başarısını gösteriyor. Eğer enteresan ve karanlık bir hikaye arıyorsanız, Fata Morgana kesinlikle göz atmaya değer bir yapım. Kesinlikle tavsiye ederim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Korku, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 496 MB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 13 Mayıs 2016
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: 2000 ve daha yeni
  • İşlemci: Pentium
  • Bellek: 128 MB RAM