- İlgi Alanı
- Diğer
The Legend of Khiimori, beni bambaşka bir dünyaya taşıdı. 13. yüzyıl Moğolistan’ın geniş bozkırlarında, evcilleşmemiş atlarla birlikte yürütülen bu macera, gerçekten de tam anlamıyla bir keşif yolculuğu. Harika manzaralar eşliğinde, oyunun sunduğu çeşitli ve büyüleyici atmosfer içinde kaybolmak, her anı değerli kılıyor. Atları eğitmek ve onlarla bağ kurmak, oyunun en keyifli kısımlarından biri; her bir atın kendine has özellikleriyle birlikte, onları yetiştirmek ve nesiller boyunca en iyi soyları elde etmek için stratejik düşünmek gerekiyor. Gerçekten de atları nasıl yetiştirdiğin, senin yolculuğunu etkiliyor, bu yüzden onlarla ilgili her detayı göz önünde bulundurmalısın.
Yolculuğum boyunca, kargoları teslim etme görevleri ve zorlu iklim koşullarıyla başa çıkarken, kayalıklardan geçip çöl sıcaklarında yol almak zorlu ama bir o kadar da eğlenceliydi. Oyun, gerçekçi at davranışı ve animasyonlarıyla, deneyimi daha da derinleştiriyor. Özellikle atların ihtiyaçlarını karşılamak ve onları bu zorlu ortama hazırlamak, hayatta kalmak için elzem. Bu süreçte, bir kurye olarak hem stratejik düşünmeli hem de atının potansiyelini en üst düzeye çıkarmalısın.
Khiimori, sadece bir macera değil; aynı zamanda bir simülasyon deneyimi. Herkesin farklı yollar izleyerek, keşfedeceği hikayeler ve manzaralar var. Moğolistan’ın kültürü ve tarihi ile harmanlanmış bu oyun, sadece görsel olarak değil, aynı zamanda derinliğiyle de beni etkiledi. Eğer keşfetmeyi, strateji kurmayı ve atlarla bir bağ kurmayı seviyorsan, bu oyun tam sana göre! Gerçekten de, bu vahşi doğada hayatta kalmak için tüm yeteneklerini kullanman gerekiyor.
Yolculuğum boyunca, kargoları teslim etme görevleri ve zorlu iklim koşullarıyla başa çıkarken, kayalıklardan geçip çöl sıcaklarında yol almak zorlu ama bir o kadar da eğlenceliydi. Oyun, gerçekçi at davranışı ve animasyonlarıyla, deneyimi daha da derinleştiriyor. Özellikle atların ihtiyaçlarını karşılamak ve onları bu zorlu ortama hazırlamak, hayatta kalmak için elzem. Bu süreçte, bir kurye olarak hem stratejik düşünmeli hem de atının potansiyelini en üst düzeye çıkarmalısın.
Khiimori, sadece bir macera değil; aynı zamanda bir simülasyon deneyimi. Herkesin farklı yollar izleyerek, keşfedeceği hikayeler ve manzaralar var. Moğolistan’ın kültürü ve tarihi ile harmanlanmış bu oyun, sadece görsel olarak değil, aynı zamanda derinliğiyle de beni etkiledi. Eğer keşfetmeyi, strateji kurmayı ve atlarla bir bağ kurmayı seviyorsan, bu oyun tam sana göre! Gerçekten de, bu vahşi doğada hayatta kalmak için tüm yeteneklerini kullanman gerekiyor.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, Simulasyon, Spor, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 22.32 GB
- Crack: v0.9.3
- Tarih: 3 Mart 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit veya üzeri (Intel 12. ve 13. nesil CPU’lar için Windows 11 önerilir)
- İşlemci: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 7 2700X
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 (6GB) / AMD Radeon RX 5600 XT (6GB)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: SSD gereklidir. Tam Shader Model 6.6 (Atomics ile) desteği gereklidir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit veya üzeri (Intel 12. ve 13. nesil CPU’lar için Windows 11 önerilir)
- İşlemci: Intel Core i7-10700K / AMD Ryzen 7 3800X
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8GB) / AMD RX 6700 XT (12GB)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: SSD gereklidir.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.