The Long Dark Tales from the Far Territory

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-long-dark-tales-from-the-far-territory-c280.jpg

Bütün gün dışarıda geçirdiğin bir günün ardından, büyük bir ateşin yanında oturup, hayatla kalma mücadelesini düşünmekten daha güzel bir şey yok. The Long Dark: Tales from the Far Territory, bu hissi mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Büyük Ayı Adası'nın karanlık sırlarını keşfederken, doğanın zorluklarıyla başa çıkmak için gerçekten stratejik düşünmek zorundasın. Uzak Sıradağlar, kayalıkların arasında kaybolmuş bir hazine gibi. O bölgedeki terkedilmiş mayınlar ve gizemli hava limanları, keşfedilmeyi bekleyen hikayelerle dolu. Her köşede bir başka tehlike veya keşfedilecek bir sır var.

Genişletme paketinin sunduğu yenilikler, oyunun hayatta kalma dinamiklerine ciddi katkılar sağlıyor. Yeni hasat sistemleri, balık tutma mekanikleri ve mevcut sistemlerin elden geçirilmesi, bu oyunun derinliğini daha da artırıyor. Her güncelleme ile birlikte yeni içerikler geliyor ve bu, oyunun tazeliğini korumasına yardımcı oluyor. Ancak, kademeli olarak içerik almak istemeyenler için beklemek daha mantıklı olabilir.

Atmosferi o kadar yoğun ki, bazen karanlık gece yarılarında, gökyüzündeki aurora'nın parıltısını izlerken kaybolduğunuzu hissediyorsunuz. Bu oyun sadece bir hayatta kalma deneyimi değil; aynı zamanda insanın doğayla olan derin bağlantısını da sorgulatan bir yolculuk. Kendinizi bu dünyaya kaptırdığınızda, sadece hayatta kalmakla kalmıyor, aynı zamanda her bir hikaye parçasında kendinizi buluyorsunuz. Eğer doğada hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız, burayı kesinlikle denemelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Ek Paketler, Macera, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 12.71 GB
  • Crack: v2.55
  • Tarih: 5 Aralık 2022
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 8 İşlemci: Dual-Core Intel i5 CPU @ 2GHz+ Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: Intel 4xxx Series w/ 512MB VRAM or better Depolama: 16 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Any on-board chip will work.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel i7 CPU @ 2.6GHz or higher Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: nVidia GTX 555 w/ 1GB VRAM or better Depolama: 16 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Ideally, something with Surround capabilities.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
the-long-dark-tales-from-the-far-territory-ss-0-af9b.jpg
the-long-dark-tales-from-the-far-territory-ss-1-e25c.jpg
the-long-dark-tales-from-the-far-territory-ss-2-7d68.jpg
the-long-dark-tales-from-the-far-territory-ss-3-f391.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486