- İlgi Alanı
- Diğer
İstanbul sokaklarında taksi işletmeciliği yapmanın heyecanını hissetmek istersen, "The Meter is Running" tam sana göre! Burası, sınırlı kaynaklarla dolup taşan bir dünya; her dakika, her karar hayatını etkiliyor. Tam da bu noktada, taksimetre senin en büyük dostun, ama aynı zamanda düşmanın da! Müşterilere sürücü atarken, sadece mesafeyi değil, ölü noktaları da hesaba katmak zorundasın. Erken saatlerde gelen kötü bir çağrı, tüm planlarını alt üst edebilir. Tek bir yanlış adım, tüm gününü mahvedebilir.
Her gün yeni tarifelerle karşılaşman ve sürücülerin kişilikleriyle birlikte 1200’den fazla benzersiz çizgiye sahip olması, oyunun derinliğini artırıyor. Her sürücünün kendi özellikleri var; bu yüzden kiminle çalışacağına karar vermek, sadece istatistiklere değil, aynı zamanda hikayelerine de bağlı. Seçimlerin topluluk üzerinde kalıcı etkiler bırakıyor, bu da senin kararlarını çok daha önemli hale getiriyor.
15 gün boyunca ayakta kalmak zorundasın. Her vardiya 15-20 dakika sürüyor, bu da hızlı düşünmeni ve stratejik kararlar almanı gerektiriyor. Borcunu ödemek için ne kadar ileri gideceksin? Unutulan bir cüzdan ya da başına gelen beklenmedik olaylar, seni sıkıntıya sokabilir ama aynı zamanda yeni fırsatlar da sunabilir. İhtiyacın olan parayı kazanmak için taksi filosunu yönetmek, başarı ve başarısızlık arasındaki ince çizgiye yürümeni sağlıyor.
Eğer yönetim simülasyonları ilginizi çekiyorsa, bu oyun tam sana göre. Eğlenceli ve stresli anlar, her köşede seni bekliyor. Taksimetre çalışmaya başladığında, her şey başlıyor. Hadi, İstanbul'un sokaklarında taksi işini kap!
Her gün yeni tarifelerle karşılaşman ve sürücülerin kişilikleriyle birlikte 1200’den fazla benzersiz çizgiye sahip olması, oyunun derinliğini artırıyor. Her sürücünün kendi özellikleri var; bu yüzden kiminle çalışacağına karar vermek, sadece istatistiklere değil, aynı zamanda hikayelerine de bağlı. Seçimlerin topluluk üzerinde kalıcı etkiler bırakıyor, bu da senin kararlarını çok daha önemli hale getiriyor.
15 gün boyunca ayakta kalmak zorundasın. Her vardiya 15-20 dakika sürüyor, bu da hızlı düşünmeni ve stratejik kararlar almanı gerektiriyor. Borcunu ödemek için ne kadar ileri gideceksin? Unutulan bir cüzdan ya da başına gelen beklenmedik olaylar, seni sıkıntıya sokabilir ama aynı zamanda yeni fırsatlar da sunabilir. İhtiyacın olan parayı kazanmak için taksi filosunu yönetmek, başarı ve başarısızlık arasındaki ince çizgiye yürümeni sağlıyor.
Eğer yönetim simülasyonları ilginizi çekiyorsa, bu oyun tam sana göre. Eğlenceli ve stresli anlar, her köşede seni bekliyor. Taksimetre çalışmaya başladığında, her şey başlıyor. Hadi, İstanbul'un sokaklarında taksi işini kap!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 494.58 MB
- Crack: TENOKE
- Tarih: 22 Mayıs 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core i3-4130 / AMD FX-4300
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD 5000 / NVIDIA GeForce GT 730 / AMD Radeon R7 240
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Herhangi biri
- Ek Notlar: Minimum ekran çözünürlüğü 1280×720
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core i5-6500 / AMD Ryzen 3 1200
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 750 Ti / AMD RX 560
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Herhangi biri
- Ek Notlar: Önerilen ekran çözünürlüğü 1920×1080
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.