The NOexistenceN of Lilith

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-noexistencen-of-lilith-6dff.jpg

The NOexistenceN of Lilith, adından da anlaşılacağı üzere, ilginç bir deneyim sunuyor. Oynarken, karakterimizin esnediğini ve uykuya dalma isteğini hissetmek, gerçekten etkileyici bir atmosfer yaratıyor. Gece geç saatlerde dinlenmek için yapılan hatırlatmalar, sanki oyunda yaşamayı deneyimliyormuşsunuz gibi bir his veriyor. Özellikle görev çubuğunun yanında bacaklarını sallayarak oturan karakterin durumu, oyunun sıradan bir RPG'den çok daha fazlası olduğunu gösteriyor. Her anı değerlendirirken, çevremizdeki sessizliği hissediyorsunuz ve bu da oyunun sunduğu derinliği artırıyor.

Ses oyunculuğu kısmı ise oldukça ilginç. Kısmi Çince seslendirme, farklı bir tat katarken, Japonca seslendirme güncellemesiyle birlikte bu deneyimin daha da zenginleşeceğine inanıyorum. Sesler, karakterin ruh halini ve hikayenin atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Oyun içinde dolaşırken, her bir sesin özgünlüğü ve derinliği, bir simülasyon oyunu olmasının yanı sıra, duygusal bir bağ kurmanıza yardımcı oluyor.

Gelecekteki güncellemelerle birlikte, daha fazla seslendirme seçeneğinin eklenmesi, kesinlikle bu deneyimi daha da keyifli hale getirecektir. Oynarken kendinizi bazen kaybolmuş, bazen huzurlu hissediyorsunuz. Şu anki haliyle bile, The NOexistenceN of Lilith, RPG ve simülasyon severlere hitap eden, derin bir hikaye ve etkileyici mekanikler sunan bir yapım. Eğer farklı bir deneyim arıyorsanız, bu oyunu denemek için bir şans vermek isteyebilirsiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Oyun, RPG, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 127.58 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 16 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i3-4130, AMD FX-4300 veya eşdeğeri
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafikler: DirectX 11'i destekleyen entegre grafikler (Intel HD Graphics 4400 veya eşdeğeri)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Windows ile uyumlu ses kartı
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i3-8100 / AMD Ryzen 3 2200G veya üzeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GTX 750 Ti / AMD Radeon RX 550 / Intel UHD 630 veya üstü
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Windows ile uyumlu ses kartı