The Outer Worlds Spacer’s Choice Edition

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-outer-worlds-spacer-s-choice-edition-9ddd.jpg

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition'ı oynamaya başladığımda, eski dostumla tekrar buluşmuş gibi hissettim. Obsidian Entertainment, bu yeniden düzenlemede her şeyi mükemmel hale getirmiş. Karakterinizi oluştururken alacağınız kararlar, sadece hikayenin gidişatını etkilemekle kalmıyor; aynı zamanda Halcyon'un karanlık sırlarıyla yüzleşmenizi de sağlıyor. Yıllarca kaybolduktan sonra uyanmak ve kendinizi bir komployla dolu bir evrende bulmak, gerçekten düşündürücü bir deneyim. Oynarken, her köşede gizli kalmış detaylara rastlamak ve sırları çözmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Gorgon Asteroidi ve Eridanos'un içki imalathanelerini keşfederken, gezegenlerin atmosferi sizi içine çekiyor. Görsellerin ve ses tasarımının ne kadar etkileyici olduğunu söylememe gerek yok; çünkü ortada bir sanat eseri var. Mükemmel bir FPS deneyimi sunan bu oyun, hem aksiyon dolu çatışmalar hem de derinlemesine bir hikaye anlatımı sunuyor. Düşmanlarınızla çatıştığınızda, taktiğinizi belirlemek ve hangi yetenekleri kullanacağınızı düşünmek zorundasınız. Bu da oyunun içine daha çok çekilmenizi sağlıyor.

Eğer Steam'de zaten The Outer Worlds ve DLC'lerini aldıysanız, Spacer’s Choice Edition’a geçmek için harika bir fırsat var. En iyi versiyonunu oynamak için imzanızı atmayı unutmayın! Bu oyun, sadece bir RPG değil; aynı zamanda seçtiğiniz yolda ilerlerken verdiğiniz kararların sonuçlarını da yaşamanız için bir zemin sunuyor. Kurumsal bir evrende, sizin karakterinizin nasıl bir etki yaratacağını görmek oldukça heyecan verici. Oynamadıysanız, kaçırmayın! Her köşesinde keşfedilecek bir şey var ve bu yolculukta yalnız değilsiniz.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 53.26 GB
  • Crack: v2.5.9.0
  • Tarih: 7 Mart 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i7-6700 or AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 6 GB or Radeon RX 590 Depolama: 62 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i7-8700 or AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1080 Ti or GeForce RTX 2070 or Radeon RX 6700 XT Depolama: 62 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
the-outer-worlds-spacer-s-choice-edition-ss-0-3bde.jpg
the-outer-worlds-spacer-s-choice-edition-ss-1-5871.jpg
the-outer-worlds-spacer-s-choice-edition-ss-2-6ae3.jpg
the-outer-worlds-spacer-s-choice-edition-ss-3-0034.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,863