The Riftbreaker Into The Dark

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-riftbreaker-into-the-dark-c978.jpg

The Riftbreaker: Into the Dark'a merhaba! Eğer aksiyon ve strateji karışımına bayılıyorsanız, bu genişletme tam size göre. Ashley ve Mr. Riggs'in Galatea 37'nin derinliklerindeki karanlık sırları keşfederken yaşadığı gerilim dolu anları gerçekten hissedebiliyorsunuz. Mağara sistemleri, yalnızca keşfedilecek zengin kaynaklar sunmakla kalmıyor, aynı zamanda geçmişin gölgeleriyle yüzleşmeye zorlayan bir atmosfer yaratıyor. Her köşede bir tehlike mevcut ve bu tehlikeleri aşmak için stratejinizi iyi kurmanız gerekiyor.

Yeni hikaye kampanyasında ilerledikçe, her türlü zorluğa karşı hazırlıklı olmalısınız. Nötrino patlamaları ve sismik aktiviteler derken, sorunların kökenini bulmak ve mağaralarda yol almak için tüm becerilerinizi kullanmak şart. Araştırma örnekleri toplamak ve yeni teknolojiler icat etmek, mücadele ederken sizi daha da güçlendiriyor. Hatta, ana seferle entegre olan bu yeni içerik, daha önce tamamladığınız hikayeyi kesintisiz bir şekilde genişletiyor; bu da tam anlamıyla bir devam hikayesi gibi hissettiriyor.

Görsel ve işitsel atmosferi de cabası! Karanlık mağara ortamları, gizemli ses efektleri ve harika müzikler sizi hemen içine çekiyor. Oyun mekaniği, stratejik düşünmeyi teşvik ederken, aksiyon anlarıyla da adrenalin pompalıyor. Eğer önceki The Riftbreaker deneyiminizi sevdiyseniz, bu genişleme paketi kaçırılmaması gereken bir fırsat. Galatea 37'nin derinliklerine dalmaya ve sırlarını çözmeye hazır mısınız?​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Ek Paketler, Macera, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 13.42 GB
  • Crack: v1184.844
  • Tarih: 29 Mayıs 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 8.1 İşlemci: Intel i5 gen 2 or AMD Bulldozer {4 cores) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 750 2GB or AMD R7 265 2GB DirectX: Sürüm 11 Depolama: 12 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX compatible sound card İlave Notlar: Windows 7 is not supported
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel i7 gen 2 or AMD Ryzen Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia RTX 2080 6GB or AMD Radeon 6800 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 12 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX compatible sound card İlave Notlar: Windows 7 is not supported

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
the-riftbreaker-into-the-dark-ss-0-2856.jpg
the-riftbreaker-into-the-dark-ss-1-9443.jpg
the-riftbreaker-into-the-dark-ss-2-3fc0.jpg
the-riftbreaker-into-the-dark-ss-3-bea4.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486