The Scouring

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-scouring-5af4.jpg

The Scouring, tam anlamıyla bir aksiyon RPG stratejisi olarak öne çıkıyor. Dinamik savaşlarda büyüler kullanmak, düşmanları zekanızla alt etmek ve dostlarınızla birlikte savaşmak gerçekten keyifli. İlk başta biraz karmaşık gelebilir ama birkaç tur attıktan sonra savaş alanında nasıl dans edeceğinizi öğreniyorsunuz. Özellikle geceleri ölümsüz dalgalarla mücadele etmek, adrenalin seviyesini zirveye taşıyor. Oyun, sadece savaşlara odaklanmakla kalmıyor; aynı zamanda stratejik düşünmeyi de gerektiriyor. Her kahramanın kendine has yetenekleri var ve bunları en iyi şekilde kullanmak, zaferin anahtarı.

Çok oyunculu mod da ayrı bir zevk. 8 oyuncuya kadar açık savaşlara katılmak, ekip arkadaşlarınızla birlikte taktik belirlemek ve rakiplerinizi alt etmek, gerçekten eğlenceli. Eşleşmeleri özelleştirme imkanı, her maçı taze tutuyor ve farklı stratejiler denemek için harika bir fırsat sunuyor. Ayrıca, Steam Atölyesi entegrasyonuyla birlikte kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklere erişim, oyunun ömrünü uzatıyor. Kendi haritalarınızı yapabilir veya topluluktan ilham alarak yeni modlar deneyebilirsiniz.

Oyun, tek başına çalışan bir geliştirici tarafından yaratılmış ve bu da ona apayrı bir değer katıyor. Klasiklerden ilham alması ve topluluk geri bildirimleri ile sürekli olarak gelişmesi, oyuncular arasında güçlü bir bağ oluşturuyor. Hızlı tempolu savaşlar, kahramanınızı özelleştirme ve ordunuzu yönetme unsurları, The Scouring’ı sıradan bir hayatta kalma oyunundan çok daha fazlası haline getiriyor. Bu oyunu denemeden geçmeyin, kesinlikle keyif alacaksınız!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Online Oyunlar, Oyun, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 866.61 MB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 12 Ağustos 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows Vista/7/8/10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Pentium Çift Çekirdekli 2.0GHz veya eşdeğeri
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 430 veya eşdeğeri
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi, DirectX 11+ gerektirir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows Vista/7/8/10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Core 2 Duo 2,5GHz veya eşdeğeri
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 470 veya eşdeğeri
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi, DirectX 11+ gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
the-scouring-ss-0-1233.jpg
the-scouring-ss-1-bdbc.jpg
the-scouring-ss-2-c1eb.jpg
the-scouring-ss-3-fc18.jpg

indir.png

Çevrim içi üyeler