- İlgi Alanı
- Diğer
Taiwu'nun Sayfası'nın ötesine geçiş yapmak, tam anlamıyla bir macera. Bu oyun, dövüş sanatları ile dolup taşan, sizi keşif yapmaya ve stratejik kararlar almaya zorlayan bir dünya sunuyor. Harita tamamen rastgele oluşturulmuş, bu da her seferinde yeni bir deneyim yaşamanıza olanak tanıyor. On beş farklı dövüş mezhebi ve binlerce dövüş sanatı tekniğiyle, sadece dövüşmekle kalmıyor, aynı zamanda bu teknikleri öğrenerek kendi stilinizi oluşturuyorsunuz. Kardeşlikler kurmak ya da düşmanlıklar yaşamak ise tamamen sizin tercihiniz!
Kendi köyünüzü kurarak çeşitli endüstrileri yönetmek, işleri büyütmek ve belki de gerçek aşkınızı bulup onunla bir aile kurmak, oyunun derinliğini artırıyor. NPC'lerle olan ilişkileriniz dinamik ve her biri kendine özgü bir yaşam deneyimi sunuyor. Onların kaderine karar verebiliyor olmanız, oyunun ruhunu daha da zenginleştiriyor.
Ayrıca, nostaljik kriket dövüşleri ve "böcek diplomasisi" ile çocukluğunuza yolculuk yapıyorsunuz. Yani, sadece dövüş değil, aynı zamanda strateji ve yönetim becerilerinizi de test ediyorsunuz. Her aşamada, kararlarınızın sonuçlarıyla yüzleşmek zorundasınız, bu da oyunu daha da sürükleyici kılıyor. Eğer derinlemesine bir deneyim arıyorsanız, "The Scroll of Taiwu Beyond The Dome" tam size göre!
Kendi köyünüzü kurarak çeşitli endüstrileri yönetmek, işleri büyütmek ve belki de gerçek aşkınızı bulup onunla bir aile kurmak, oyunun derinliğini artırıyor. NPC'lerle olan ilişkileriniz dinamik ve her biri kendine özgü bir yaşam deneyimi sunuyor. Onların kaderine karar verebiliyor olmanız, oyunun ruhunu daha da zenginleştiriyor.
Ayrıca, nostaljik kriket dövüşleri ve "böcek diplomasisi" ile çocukluğunuza yolculuk yapıyorsunuz. Yani, sadece dövüş değil, aynı zamanda strateji ve yönetim becerilerinizi de test ediyorsunuz. Her aşamada, kararlarınızın sonuçlarıyla yüzleşmek zorundasınız, bu da oyunu daha da sürükleyici kılıyor. Eğer derinlemesine bir deneyim arıyorsanız, "The Scroll of Taiwu Beyond The Dome" tam size göre!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 19 GB
- Crack: Son Sürüm
- Tarih: 21 Eylül 2018
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi *: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64 bit
- İşlemci: 2,50GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: HD4400
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: 3,50 GHz
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT520
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.