The Thaumaturge

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-thaumaturge-03e9.jpg

Varşova'nın karanlık ve karmaşık dokusuna adım atarken, The Thaumaturge beni derhal içine çekti. Yıl 1905, Rusya çarlığının gölgesinde kalmış bir şehirde, farklı inanç ve kültürlerin kesişim noktasında geçen bu oyun, hem görsel hem de hikaye anlatımıyla büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Wiktor Szulski'nin hikayesi, ailesel bir lütuf olarak gördüğü thaumaturge olmanın getirdiği karmaşıklığı çok iyi yansıtıyor. Her köşe başında karşılaştığınız karakterler, sadece birer figür değil, derinlemesine işlenmiş hikayeleri olan canlı varlıklar gibi.

Savaş mekanikleri ise tam anlamıyla taktiksel bir deneyim sunuyor. Her hamlenizi düşünerek yapmalı, düşmanlarınızı alt etmek için stratejiler geliştirmelisiniz. Salutor’larla olan etkileşimleriniz, karşılaştığınız seçimlerin ağırlığını hissettiriyor. Hangi yolu seçeceğiniz, sadece savaş anlarında değil, hikayenin akışında da belirleyici rol oynuyor.

Atmosferin yoğunluğu ve seçimlerinizin sonuçları, sizi sürekli olarak düşünmeye itiyor. Varşova'nın sokaklarında dolaşırken, her bir köşe başı, yeni bir sır veya tehlike barındırıyor. Bu oyun, yalnızca bir RPG değil; aynı zamanda bir keşif ve karar verme deneyimi. Gizemlerin ardında yatan derinlikleri keşfettikçe, Wiktor'un hikayesiyle daha da bütünleşiyor, onun içsel çatışmalarına tanıklık ediyorsunuz. The Thaumaturge, bana en derinlerdeki karanlık sırları bile keşfetme isteği uyandırdı ve kesinlikle RPG hayranlarının kaçırmaması gereken bir yapım.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Macera, Oyun, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 22.63 GB
  • Crack: v77.229
  • Tarih: 4 Mart 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (6 core with 3,5 Ghz) or Intel i5-10400F (6 core with 2,9 Ghz) Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Radeon RX580 (8GB) or Nvidia GTX 1070 (8GB) or Intel Arc A750 8GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD (Recommended), HDD (Supported). Framerate might drop in graphics-intensive scenes. Ultrawide screen supported.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (6 core with 3,5 Ghz) or Intel i5-10400F (6 core with 2,9 Ghz) Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: Radeon 6700xt (12GB) or Nvidia GTX 3060 Ti (8GB) or Intel Arc A770 16GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD. Framerate might drop in graphics-intensive scenes. Ultrawide screen supported.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
the-thaumaturge-ss-0-d2e5.jpg
the-thaumaturge-ss-1-2947.jpg
the-thaumaturge-ss-2-188b.jpg
the-thaumaturge-ss-3-cfae.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486